آموزش طرز تهیه کوفته ی مغزدار پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
بلغور ریز ………………. 500 گرم
تخم مرغ ………………. 2 عدد
آرد ……………..………. 1 فنجان
نمک ……………………. به مقدار لازم
فلفل سیاه …………….. به مقدار دلخواه
زیره ……………………. به مقدار دلخواه
رب فلفل ………………. نصف قاشق غذاخوری( در صورت عدم دسترسی به رب فلفل می توانیم از رب گوجه فرنگی استفاده کنیم.)
آب ……………………… 1 لیوان(برای خیساندن بلغور)
روغن مایع …………….. به مقدار لازم(برای سرخ کردن)
.
مواد لازم داخل کوفته:
پنیر سفید ……………… 500 گرم
مغز گردو ………………. 1 لیوان(خرد شده)
جعفری تازه ……………. 1 فنجان(خرد شده)
طرز تهیه
بلغور ریز را در ظرف گودی ریخته و آب را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت بماند تا کاملا آب را جذب کرده و نرم شود سپس تخم_مرغ ها، نمک ، فلفل سیاه ، زیره و رب فلفل یا رب گوجه_فرنگی را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و مخلوط را دو مرتبه در چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم سپس آرد را به مخلوط چرخ شده اضافه کرده و ورز می دهیم و یک بار دیگر مخلوط را در چرخ گوشت ریخته و چرخ می کنیم تا خمیر کاملا یکدستی حاصل شود. برای تهیه ی مایه ی داخل کوفته ها، در ظرف مناسبی پنیر سفید ، جعفری تازه ی خرد شده و مغز گردو ی خرد شده را ریخته و به خوبی با هم مخلوط می کنیم. از خمیر کوفته، تکه هایی جدا کرده و کف دست شکل می دهیم و داخل آن را با مخلوط پنیری پُر می کنیم و سر کوفته ها را می بندیم. این کار را برای همه ی مواد انجام می دهیم. وقتی همه ی کوفته ها آماده شد، در روغن داغ روی شعله ی با حرارت متوسط، همه ی اطراف کوفته ها را کاملا سرخ می کنیم تا طلایی و برشته شود سپس سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی 1: در صورت عدم دسترسی به چرخ گوشت می توانیم از بازوان توانمندی کمک بگیریم تا خمیر را چنان ورز دهد که گویی سه بار در چرخ گوشت چرخ شده است.
شیرینانه ی 2: اگر هنگام چرخ کردن یا ورز دادن خمیر، احساس کردیم که به آب بیش تری نیاز دارد، کم کم به آن، مقدار کمی آب اضافه می کنیم.
.
تن تون سالم، دل تون شاد و سفره تون پر برکت.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه