آموزش طرز تهیه پیتزا چهار فصل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
خمیر پیتزا آماده 1 عدد
کنسرو میگو 220 گرم
قارچ 8 عدد
پنیر پیتزا 125 گرم
کنسرو ماهی کیلکا یا کولی 60 گرم
آرتیشو (کنگر فرنگی) 2 قوطی
گوشت گوساله 125 گرم
گوجه فرنگی متوسط 4 عدد
نمک 1/2 قاشق چای خوری
آویشن 1/2 قاشق چای خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
ریحان ، مرزه و جعفری (برای تزیین) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-کمی آرد روی سطح تمیزی بپاشید. خمیر پیتزا را دو قسمت کرده و به قطر ۲۵سانتیمتر پهن کنید.
2-سینی فر را چرب کنید وخمیرها را در آن قرار دهید.
3-حاشیه خمیر را کمیبه طرف داخل تا کنید تا لبه آن کمی کلفتتر شودو تا زمانی که مواد روی پیتزا آماده میشود،آن را در محل گرمی قرار دهید.
4-فر را روی۲۰۰درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت)گرم کنید.
5-آب قوطی آرتیشو و میگو راخالی کنید و آرتیشو را ۴ قسمت کنید.
6-قارچ ها رانیز شسته و ورقه ورقه کنید. آن گاه گوشتها راباریک باریک بریده و پنیر را رنده و هستههایزیتون را نیز بگیرید.
7-هر کدام از ماهیهای کیلکا رااز وسط نصف کنید و روی گوجه فرنگیهاآبجوش بریزید و بگذارید ۳۰ ثانیه در آن باقیبماند.
8-با ریختن آب سرد روی گوجهها، پوستشانرا به راحتی جدا کنید.
9-سپس گوجهها را به شکلنگینی خرد کنید و در کاسهای بریزید و نمک وآویشن را به آن اضافه نمایید.
10-در این هنگام هر خمیر را به ۴ قسمت تقسیمکنید.
11-یک قسمت را با میگو و آرتیشو، یک قسمترا با قارچ و گوشت، قسمت سوم را با پنیر ، زیتون وماهی و قسمت آخر را با گوجه فرنگیها بپوشانید.
12-روغن را روی پیتزا بریزید و بگذارید به مدت ۳۵دقیقه، تا زمانی که خمیر برشته و طلایی شود، درفر بماند.
13-وقتی نیمی از زمان پخت طی شد، جایسینیها را با هم عوض کنید.
14-در مرحله آخر پیتزا را چهار تکه کرده و باسبزیجات تازه تزیین کرده، گرم روی میز بچینید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه