آموزش طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لاز م برای 14 نفر
تخم مرغ 4 عدد
شکر 135 گرم
آرد 110 گرم
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
پودر قند برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه
فر را از قبل روی دمای ۲۰۵ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم میکنیم تا گرم شود. دو ظرف مناسبِ فر در ابعاد ۳۰ در ۴۵ را با کاغذ شیرینیپزی میپوشانیم.
برای ریختن خمیر و فرم دادن خمیر، دهانه قیف مخصوص (قیف معمولاً از جنس متقالِ چرب بوده و خمیر را داخل آن میریزند. سر آن فلزی است و میتواند جمع یا باز شود.
با فشار دادن کیسه پر شده، خمیر به ابعادی که مورد نیاز میباشد از سر قیف بیرون میآید.) را از قبل به قطر ۱.۵ سانتیمتر تنظیم میکنیم.
زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا میکنیم. سفیدهها را درون یک کاسه ریخته و آن را با درجهتند همزن میزنیم تا سفید و نرم شود.
به آرامی ۲ قاشق شکر را میریزیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا اینکه سفت و براق شود.
در کاسه بزرگی زرده را با باقیمانده شکر میزنیم. آنقدر میزنیم که غلیظ شود و کمی رنگ خود را از دست بدهد
آرد و بیکینگ پودر را روی یک کاغذ روغنی الک میکنیم. نصف سفیده تخممرغ را داخل مخلوط زرده تخممرغ میریزیم.
آرد و سپس باقیمانده سفیده تخم مرغ را نیز به مخلوطمان اضافه میکنیم و به هم میزنیم.
حال مخلوط حاصلشده را داخلقیف ریخته و با فشاردادن قیف به اندازه مورد نظرمان ماده خام بیسکوییتها را روی سینی فر، شکل میدهیم. سینیها را داخل فر قرار میدهیم و میگذاریم تا برای ۱۰ دقیقه بپزد.بعد از پخت اجازه دهید ببسکویت ها سرد شوند و از کاغذ روغنی جدا کنید و با پودر قند تزئین کنید.
سایر نکات
این بیسکویت سبک و شیرین جنسی اسفنجی دارد و در برخی دسرها مخصوصاً تیرامیسو کاربرد دارد.
مواد لازم در این دستور پخت برای آماده نمودن حدود 40 بیسکوییت لیدیفینگر مناسب میباشد. هر بیسکوییت لیدیفینگر 25 کالری، 400 میلیگرم چربی و 18 میلیگرم کلسترول دارد.
این بیسکویت در اواخر قرن 15 به مناسبت ورود پادشاه فرانسه به منطقه ساویا Savoia ایتالیا تولید و نامگذاری شدهاست و به اندازه بزرگترین انگشت انسان میباشد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه