دانشمندان با لکتین موز به جنگ آنفلوآنزا میروند، اگر تا امروز موز را بهخاطر پتاسیم و کلسیم و انرژی که به بدن میرساند، میخوردید حالا و بعد از خواندن این خبر به آن به چشم یک جنگجو مقابل سرماخوردگي، آنفلوآنزا ، ایدز و هپاتیت بنگريد …
اگر تا امروز موز را بهخاطر پتاسیم و کلسیم و انرژی که به بدن میرساند، میخوردید حالا و بعد از خواندن این خبر به آن به چشم یک جنگجو مقابل آنفلوآنزا و البته ایدز و هپاتیت هم میتوانید نگاه کنید. به گزارش دیلیمیل، دانشمندان تغذیه و دارو نسخه جدیدی از لکتین موز تولید کردهاند که میتواند بدون عوارض جانبی با ویروسها مقابله کند.
این تیم بینالمللی متشکل از ۲۶دانشمند به این نتیجه رسیدهاند که پروتئین جدا شده از موز میتواند در مقابله با ویروسهایی که باعث بهوجود آمدن ایدز، هپاتیتC و آنفلوآنزا میشود، مفید باشد.
پروتئین «لکتین» در سال۲۰۱۰ بهعنوان عاملی برای مبارزه با ویروس ایدز به اثبات رسید، اما عوارض جانبی نظیر سوزش و التهاب هم بههمراه داشت.
حالا این تیم دانشمندان نسخه جدیدی از BanLec موسوم به H۸۴T را ایجاد کردهاند که هیچ عارضه جانبی هم ندارد.
دانشمندان در بررسیهای اولیه به این نتیجه رسیدهاند «لکتین» موجود در موز در درمان سرماخوردگی موثر است.
این ماده با چسبیدن به قند موجود بر سطح ویروس، مانع از ورود آن به سلول میشود.
اگر جزو کسانی هستید که در فصل سرما زیاد سرما میخورید از امروز موز را در برنامه غذاییتان بگنجانید.
ساير خواص و مضرات موز را اينجا بخوانيد
جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید
گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج
www.7ganj.ir
منبع: مجله سيب سبز
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه