آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه رشته پلو با قيسي و گوشت قلقلي ، غذاي مجلسي تركي

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه يك پلوي مخلوط بسيار خوشمزه از غذاهاي محلي آذربايجان را براي علاقمندان گردآوري كرده ايم. اين غذا گزينه مناسبي براي دوستداران غذاهاي شيرين است . با ما همراه شويد...
تقویم فارسی اندروید

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه يك پلوي مخلوط بسيار خوشمزه از غذاهاي محلي آذربايجان را براي علاقمندان گردآوري كرده ايم. اين غذا گزينه مناسبي براي دوستداران غذاهاي شيرين است . با ما همراه شويد…

رشته پلو قيسي
رشته پلو قيسي

مواد لازم برای تهیه رشته پلو قيسي : 

برنج…………………………………..۲ پيمانه

رشته پلويي………………………….۱ پيمانه

قيسي………………………………2۰۰ گرم

کره………………………………….۱۰۰ گرم

زعفران دم کرده…………………….۱ قاشق غذا خوري

نمک، فلفل، زردچوبه………………. به ميزان لازم

دارچين……………………………..۱ قاشق چاي خوري

شکر……………………………….۱ قاشق غذا خوري

گوشت چرخ كرده …………………. 250 گرم

پياز ………………………………… 1  عدد كوچك

پياز داغ ……………………………. 3 قاشق غذاخوري

طرز تهیه ی رشته پلو قيسي :

برنج را شسته و با اندكي نمك خيس كنيد و بگذاريد مدتي بماند.

يك عدد پياز را به همراه گوشت و اندكي نمك و فلفل كاملا ورز داده و به صورت قلقلي هاي كوچك در آورده و در روغن سرخ كنيد و كنار بگذاريد.

شعله برنج را روشن كنيد . در حد آبکش شدن که رسيد، رشته پلويي را اضافه کنيد.

چند جوش که زد آن را آبکش نماييد.

قيسي را شسته و با کره داغ شده يك تفت بدهيد.

روي آن را پياز داغ، شکر، زردچوبه و فلفل بريزيد و کمي تفت دهيد.

زعفران را نيز اضافه کنيد.

کف قابلمه را از مواد ته ديگ مورد علاقه ‏تان قرار دهيد، کمي برنج آبکش شده روي آن بريزيد و سپس لابه‌لاي برنج از گوشت هاي قلقلي و مواد آماده شده بريزيد و اجازه دهيد تا برنج دم بکشد.

برنج را در ظرف مناسب ريخته روي آن را با گوشت قلقلي ، برگه‏ هاي قيسي، کمي دارچين و خلال پسته تزيين کنيد.

نكات مهم:

در آذربايجان از گوشت استفاده نميشود ولي استفاده از گوشت طعم بسيار مطلوب تري به غذا داده و آن را براي سرو در مجالس نيز مناسب تر ميكند.

گردآوري و نوشته شده توسط گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

پيشنهاد ما:

طرز تهيه انواع غذاها و پيش غذاهاي خوشمزه 

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی