کباب کردن یا گریل به ما این امکان را می دهد که فانتزی اولیه خود را ارضا کنیم، آن میل ذاتی انسان برای افزودن غذا به آتش. دود، گرما، شعله های آتش، عطر تکه های سوزان که به صفحه گریل چسبیده اند – همه اینها با هم ترکیب می شوند تا یک تجربه حسی کامل ایجاد کنند که کباب کردن تابستانی را از هر شکل دیگری از آماده سازی آشپزی متمایز می کند.
گریل به دلیل طراحی نسبتاً ساده اش، ابزاری سازگار و همه کاره است. مطمئناً، این یک راه عالی برای تهیه سریع استیک و همبرگر یا ایجاد خطوط سیاه تمیز روی هات داگ و سوسیس است، اما گریل می تواند کارهای بسیار بیشتری انجام دهد. این طعم دودی و ذغالی شده به زیبایی با طیف کاملی از گروه های غذایی ترکیب می شود: شور و شیرین، میوه ها و سبزیجات، پیتزا و گواکامولی…
آزمایش کردن با گریل یک راه عالی برای کشف مواد جدید است که در غیر این صورت ممکن است نادیده گرفته باشید. یک تکه ساده هندوانه یا توفو یا کاهوی رومی پس از چند دقیقه روی یک صفحه داغ جان تازه ای می گیرد و طعم آن بی نظیر است. برای فصل تابستان، گریل را مطابق میل آشپزی خود انتخاب کنید و آن را با مواد غیر متعارف و پروتئین های گیاهی پر کنید. نیاز به الهام دارید؟
1. آووکادو
ساختار و طراحی طبیعی آووکادو آن را به یک گزینه عالی برای کباب کردن تبدیل کرده است. به سادگی از طول به نصف برش بزنید، هسته را دور بیندازید و مقداری روغن زیتون به اضافه مقداری نمک و ادویه روی آن بپاشید. آووکادوی دو نیم شده را به مدت 4 تا 6 دقیقه روی یک گریل متوسط داغ قرار دهید و سرو کنید. می توانید یک گواکامولی دودی فوق العاده درست کنید.
2. کیک
گریل حتی می تواند به شما کمک کند تا میل به شیرینی تان را راضی نگه دارید. کیک به خصوص انواع قدیمی و خریداری شده در فروشگاه، به طرز شگفت انگیزی در برابر بوسه شعله های آتش مقاومت می کند. کیک را به برش های ضخیم برش دهید و قبل از قرار دادن روی گریل، هر طرف را کمی کره یا روغن بمالید. هر برش را با احتیاط به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید و یک بار پشت و رو تا کیک نسوزد. گریل را بردارید و با میوه تازه یا کمپوت میوه سرو کنید و روی آن را با یک قاشق خامه زده شده خانگی سرو کنید. این کار برای داغ کردن کیک ها هم روش خیلی خوبی است.
3. گیاهان
این یک ایده سرگرم کننده برای کوکتل، پستو یا سالسا است. کباب کردن گیاهان، باید سریع و کارآمد باشید، زیرا حتی گیاهان چوبی و سفت تر، مانند رزماری و آویشن، تنها به 15 ثانیه زمان نیاز دارند. پس از یک سوزاندن سریع، سبزی ها را با احتیاط بردارید و به آرامی آن ها را در یک کوکتل شیکر یا هاون، بسته به چیزی که می پزید، مخلوط کنید.
4. آجیل
سرخ کردن شاه بلوط روی آتش خیلی مرسوم است اما می توانید انواع آجیل و دانه ها را در تمام طول سال تفت دهید. پهن کردن یک لایه بادام، گردو پوست کنده یا دانه کدو تنبل روی یک ورق فویل آلومینیومی و گریل کردن یک راه عالی برای اضافه کردن طعم دودی فوق العاده است. فراموش نکنید که روی حرارت کم یا غیرمستقیم (250 درجه تا 350 درجه فارنهایت) حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که معطر شوند، کباب کنید.
5. زیتون
سیخ های زیتون بدون هسته، یک افزودنی غیرمنتظره به مجموعه کباب کردن شماست و می تواند به سالادها، بشقاب های پیش غذا یا سالادهای ماکارونی اضافه شود. فقط زیتون ها را در کمی روغن زیتون و گیاهان بریزید و قبل از اینکه به گریل داغ اضافه کنید به سیخ بکشید. به مدت 5 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که گرم شود بپزید و بلافاصله سرو کنید.
6. پیتزا
وقتی پیتزا را کبابی کردید دیگر نمی خواهید آن را در فر درست کنید، به خصوص در گرمای تابستان. کمی ظرافت و زمان لازم دارد اما کلید موفقیت پیتزا کبابی این است که خمیر را از یک طرف به آرامی کباب کنید و روی یک توری خنک کننده بگذارید. این به پیتزا ساختار خاصی می دهد و همچنین به شما کمک می کند از خطای نابخشودنی ارائه خمیر کم پخته شده و خام جلوگیری کنید.
سپس رویه ها (سس، پنیر، سبزیجات و …) را به قسمتی که از قبل گریل شده بود اضافه کنید و پیتزا را روی حرارت برگردانید و چند دقیقه دیگر یا تا زمانی که رویه شروع به حباب زدن کند، صبر کنید. مرحله آخر این است که پیتزا را از روی گریل بردارید و چند دقیقه قبل از برش دادن به آن استراحت دهید.
7. ساندویچ
احتمالاً از خود می پرسید که چرا قبلاً یک ساندویچ را کباب نکرده اید. نگران نباشید، می توانید از همین امروز شروع کنید. یک ساندویچ کبابی ذغالی شده و ترد است و خاطرات غذاهای پخته شده روی آتش را تداعی می کند. ساندویچ را همانطور که به طور معمول درست می کنید جمع کنید، قبل از اضافه کردن آن به گریل، مطمئن شوید که خوب بسته شده و کمی روغن زده شده است. در مجموع حدود 5 دقیقه کباب کنید، ساندویچ را تا نیمه برگردانید یا تا زمانی که همه محتویات به اندازه کافی گرم شوند.
8. کاهو
این روش برای کباب کردن کاهو تضمین می کند که مهمانان شما را تحت تاثیر قرار دهد. کافی است سر کاهو را یک چهارم کنید و هر تکه را با یک لایه نازک روغن زیتون بپوشانید. گریل را خوب داغ کنید و هر تکه کاهو را بین 15 تا 20 ثانیه یا تا زمانی که انتهای آن ذغالی و ترد شود (بسته به حرارت گریل ممکن است بیشتر طول بکشد) کباب کنید. سپس کمی از سس مورد علاقه خود را بین چین های کاهو اضافه کنید و به گریل برگردانید و درب آن را ببندید. بعد از یکی دو دقیقه، سالاد کبابی شما آماده سرو خواهد بود.
9. توفو
بله، حتی توفو پس از گذراندن مدتی روی گریل، طعم زغالی روستایی را ایجاد می کند اما همه توفوها بافت و قوام یکسانی ندارند، بنابراین زمانی که در حال کباب کردن هستید، باید از انواع بسیار سفت (غیر ابریشمی) استفاده کنید. فشار دادن توفو یک مرحله مهم در فرآیند کباب کردن است زیرا رطوبت اضافی را از بین می برد و به صفحات اجازه می دهد تا علائم گریل مطلوب را ایجاد کنند. هنگامی که به اندازه کافی فشرده شد، می توانید توفو را برش دهید و یا آن را یک شبه در مواد بخوابانید یا فقط با یک پوشش سبک از روغن مستقیماً روی گریل بریزید. به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت متوسط رو به بالا گریل کنید و یک بار وسط فرآیند پخت و پز زیر و رو کنید.
10. هندوانه
حتی میوه ها نیز می توانند از یک تلنگر سریع شعله سود ببرند. بهترین راه برای کباب کردن هندوانه این است که هر دو طرف آن را کمی شکر و نمک بپاشید و روی گریل های داغ و روغنی به مدت حدود 3 دقیقه در هر طرف بگذارید. این باید باعث ایجاد علائم زیبای گریل و کاراملی شدن خوب شود.
مواد فوق فقط نمونه کوچکی از چیزهایی است که می توانید به گریل اضافه کنید اما مطمئناً غذاهای تابستانی شما را از بقیه متمایز می کنند. به یاد داشته باشید، گریل بوم نقاشی شماست، بنابراین از خلاقیت نترسید و غذاها و طعم های مختلف را آزمایش کنید.
منبع:
eatthis
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه