کیک شکلاتی زرد الو و فندق
یکی از خوشمزه ترین کیک های شکلاتی ، ترکیب آن با آلو و فندق است که پیشنهاد می کنم یکبار پخته و امتحان کنید .
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی زرد الو و فندق :
زرد الوی خشک خورد شده 250گرم
آب 125میلی لیتر
کره نرم 250 گرم
شکر قهوه ای 300 گرم
شکر 140گرم
تخم مرغ هم 6 عدد
آرد 225 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو 25 گرم
فندق پودر شده 110 گرم
ماست کم چرب 160 میلی لیتر
خورده شکلات در صورت تمایل
مواد لازم کرم شکلاتی :
شکلات شیری 300گرم
دوغ بدون گاز 125میلی لیتر
پودر شکر160گرم
کمپوت زرد آلو به مقدار لازم
طرز تهیه کیک شکلاتی زرد الو و فندق :
ابتدا زرد الو و اب را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت ده دقیقه بجوشد و زردالو ها نرم شوند سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
فر را با حرارت 180درجه سانتی گراد گرم کنید و دو عدد قالب گرد 23 سانتی متری را چرب کرده و با کاغذ بپوشانید روی کاغذ را هم چرب کنید . کره وشکرهارا باهم زن برقی بزنید تا پوک شود تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده تا کاملا مخلوط شود . سپس زرد الوی پخته شده را با بکینگ پودر ،پودر کاکائو ،فندق پودر شده و ماست را در دو مرحله به مواد قبلی اضافه کرده خوب مخلوط کنید و مواد اماده را بین دو عدد قالب به طور مساوی لایه لایه تقسیم کرده و داخل فر به مدت یک ساعت بپزید .بعد از پخت از فر خارج کرده بعد از 10دقیقه از قالب جدا کنید روی پنجره سیمی خنک کنید سپس یک لایه از کیک را روی صفحه قرار دهید و با اب کمپوت مرطوب کرده کرم اماده را روی ان بمالید و یا در صورت تمایل با استفاده از ماسوره و قیف کرم را روی سطح کیک منتقل کنید . کمپوت زرد الو را روی کرم بچینید لایه ی دیگر کیک را روی ان قرار داده سطح آن را نیز با کرم پوشش دهید سپس در صورت تمایل روی کرم را با خورده های شکلات بپوشانید جهت پوشش این کیک می توانید از انواع مختلف کرم استفاده کنید .
طرز تهیه کرم:
شکلات شیری و دوغ را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا شکلات ذوب شود وبا دوغ مخلوط شود . پودر شکر را به تدریج به مواد افزوده کرم را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید کرم را به دفعات هم بزنید تا صاف و یک دست شود .
مطالب مرتبط :
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه