فست فود مناسب ترین گزینه رژیمی نیست. با این حال، با برخی برنامه ریزی ها و استراتژی ها، کاهش چربی با خوردن فست فود 100٪ امکان پذیر است.
فکر نمی کنم کسی با من مخالفت کند وقتی می گویم ما انسان ها همیشه کمی مشکل وزن داریم…
همانطور که ما به دنبال راه حلی هستیم، بسیاری از دانشمندان، پزشکان متخصص در تلویزیون و مستندهای مربوط به مواد غذایی تقصیر را به گردن فست فود ها می اندازند و استدلال می آورند.
فست فود چاق کننده و اعتیاد آور است، ویتامین ها و مواد معدنی کمی دارد و از نظر شیمیایی مهندسی شده است تا مغز ما بیشتر و بیشتر از آن هوس کند.
باور کن می دانم. به خاطر فست فود در یک سال 36 کیلوگرم اضافه کردم! (در این جا در یک ثانیه در مورد چگونگی افزایش (و بعداً کاهش) وزنم با خوردن فست فود بیشتر صحبت خواهم کرد.)
اما فقط به این دلیل که فست فود کالری بالایی دارد به این معنی نیست که باید کاملاً از آن اجتناب کنید.
در واقع، با کمی استراتژی و اعتدال، خوردن فست فود می تواند راهی مناسب برای دریافت یک وعده غذایی باشد که به شما کمک می کند به اهداف تناسب اندام خود نزدیکتر شوید.
با خوردن فست فود می توانید چربی بدن را هم کاهش دهید!
دلیل واقعی اینکه فست فود ما را چاق می کند
قبل از اینکه وارد این مقاله بشوم، بدانید که من از رژیم غذایی فست فود در تمام روز و هر روز حمایت نمی کنم.
واقعیت این است که فست فودها اغلب کالری بالایی دارند و ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر کمی دارند که همه اینها نقش مهمی در سلامتی و کاهش چربی شما دارند.
در بخش “مسائل خوردن فست فود در رژیم غذایی” در مورد آن بیشتر صحبت خواهم کرد.
ابتدا، میخواهم دلیل واقعی اینکه فست فود چرا ما را چاق میکند توضیح دهم و برای انجام آن، یک داستان سریع در مورد مراحل اولیه سفر کاهش وزن خود به اشتراک میگذارم.
به طور خاص، آزمایش کاهش وزن من در فست فود انجام شد تا سفر تناسب اندام خود را شروع کنم.
وقتی بزرگ شدم، با فست فودها غریبه نبودم.
مکدونالد، برگر کینگ، وندی، تاکو بل، آربی… آن مکان ها پاتوق من بودند!
به خوبی به یاد دارم که هر شنبه از خواب بیدار می شدم و برای صبحانه با دوچرخه به برگر کینگ می رفتم.
من همیشه همین را سفارش می دهم:
- 2 عدد کروسان سوسیس، تخم مرغ و پنیر
- یک هش براون بزرگ
- 2 بطری آب پرتقال
- و 10 بسته سس کچاپ…
من کچاپ را دوست داشتم.
(اوه، و اگر فکر می کنید، “حداقل او دوچرخه سواری می کرد”، برگرکینگ در شهر با من فقط 1 تا 2 دقیقه فاصله داشت. بنابراین ورزش اضافی دوچرخه سواری واقعاً هیچ کمکی برای جبران ضیافت صبح من نمی کرد.)
خوشبختانه، آخر هفته ها تنها مواقعی بودند که می توانستم با فست فود دیوانه شوم. در طول هفته بیشتر وعده های غذایی من از کافه تریا بود یا در خانه پخته می شد.
سپس اولین طعم آزادی را چشیدم
در سن 16 سالگی – با یک مجوز جدید درخشان – که شروع به ارتقاء بازی فست فود کردم. دیگر به شخص دیگری برای رانندگی وابسته نبودم. می توانستم به هر فست فودی که می خواستم برم!
… و این دقیقاً همان کاری بود که من انجام دادم.
از سن 16 تا 17 سالگی هر فرصتی که داشتم فست فود می خوردم. گاهی تا دو تا سه بار در روز!
جای تعجب نیست که رشد جدید من در مصرف فست فود با کمی افزایش وزن همراه بود.
خب بیشتر از یه کم.
در نهایت در مدت کوتاهی یک سال 36 کیلوگرم چربی اضافی جمع کردم:
اولین چیزی که سفر کاهش وزن من را به حرکت درآورد وقتی بود که عکسم را دیدم و به سختی خودم را شناختم و باورم نمی شد چقدر خودم را رها کرده بودم.
وحشت زده، عصبانی، ترسیده و در عین حال تحقیر شده بودم.
به این نتیجه رسیدم که کافی است و اولین “رژیم غذایی” رسمی خود را شروع کردم.
اما در ابتدا خیلی موفق نبودم. من 4 تا 6 ماه را صرف به دنبال گشتن رژیم های سخت و ناپایدار FAD برای چند هفته گذراندم، فقط برای اینکه کالری بسوزانم و به ثبات عاطفی خود یعنی همبرگرهای فست فود و سیب زمینی سرخ شده برگردم.
من در یک چرخه بد رژیم گیر کرده بودم.
سپس یک روز جرقه ای در ذهنم زده شد
من به مقاله ای برخورد کردم در مورد یک پروفسور که کیک خامه ای می خورد و به نوعی 12 کیلوگرم وزن کم کرد!
او این کار را انجام داد تا ثابت کند که کالری ها و نخوردن غذاهای خاص و اجتناب از غذاهای دیگر است که تعیین می کند وزن کم کنیم یا اضافه کنیم.
در ابتدا، من فکر کردم که این فقط یک کلاهبرداری دیگر برای کاهش وزن است (من تا به حال به وفور دیده بودم.)
اما هر چه بیشتر در مورد آن فکر کردم و در مورد آن تحقیق کردم، ایده کالری در مقابل کالری خارج شده برای من کاملاً منطقی شد.
به قدری که تصمیم گرفتم با استفاده از فست فودها یک آزمایش کاهش وزن مشابه برای خودم انجام دهم.
به مدت 6 هفته، هیچ تغییری در رژیم غذایی یا دفعات مصرف فست فودهایم ایجاد نکردم. در عوض، من فقط باید چند قانون را دنبال می کردم:
- سایز کوچک سفارش دهید.
- نوشابه یا آب رژیمی با کالری صفر بنوشید.
- مصرف سس کچاپ را به 3 تا 4 بسته در هر وعده محدود کنید (این تعداد برای یک معتاد به سس گوجه مانند من سخت بود.)
فکر من این بود: اگر هر سه این قانون را رعایت می کردم، طبیعتاً کل کالری فست فودی که می خوردم را کاهش می دادم.
اگر کالریها در تئوری کالریهای دریافتی درست باشد، چربیها را کم میکنم.
نتیجه چه بود؟
من در پایان آزمایش 6 هفته ای 9 کیلوگرم چربی از دست دادم!
همه اینها در حالیست که هر روز هفته و اغلب چند بار در روز فست فود می خورید.
دلیل اینکه فست فود ما را چاق می کند
عمل خوردن فست فود ما را چاق نمی کند. در عوض، این مقدار فست فودهایی است که می خوریم که منجر به افزایش وزن ناخواسته می شود.
همبرگر و سیب زمینی سرخ کرده ما را چاق نمی کنند زیرا خاصیت جادویی ذخیره چربی دارند.
درعوض، خوردن کالری بیش از حد از همبرگر و سیب زمینی سرخ شده است که در نهایت به دور کمر ما آسیب می رساند.
فست فود مقصر اصلی بود که باعث شد در یک سال 36 کیلوگرم چربی اضافه کنم اما با تنظیم مقدار فست فودی که می خوردم، در نهایت تنها در شش هفته 9 کیلوگرم از آن چربی را از دست دادم.
این کالری است، نه غذاهای خاص که باعث افزایش و کاهش وزن ما می شود.
مسائل مربوط به خوردن فست فود در رژیم غذایی
تا اینجا به نظر می رسد که من به شما یک “گذرنامه رایگان” داده ام تا زمانی که بر میزان کالری دریافتی خود نظارت می کنید، تمام فست فودهایی را که دلتان می خواهد بخورید.
اما فقط به این دلیل که می توانید در حین رژیم غذایی فست فود بخورید به این معنی نیست که باید تمام روزتان را با چیزبرگر بگذرانید.
دلایل متعددی وجود دارد که چرا مصرف زیاد فست فود ممکن است بهترین ایده برای اهداف سلامتی و کاهش چربی شما نباشد.
فست فود از نظر کالری متراکم است
به این معنی که با همان مقدار کالری که غذاهایی که از نظر کالری متراکم نیستند دارند، غذای کمتری دریافت خواهید کرد:
و چون از نظر کالری متراکم است، پرخوری اش آسان است.
به طور معمول، هرچه مواد غذایی از نظر کالری متراکم تر باشند، پرخوری و دریافت کالری بیش از حد آسان تر است.
دو دلیل برای این وجود دارد:
1. حجم کل غذا کمتر است – یکی از راه های اصلی تعیین سیری بدن ما از طریق گیرنده های کششی در معده ما است. همانطور که گسترش می یابد، این گیرنده ها سیگنال هایی را به مغز ارسال می کنند که ما سیر هستیم.
غذاهای فست فود در مقابل غذای کمتر حاوی کالری زیادی هستند که باعث می شود به راحتی مقدار زیادی کالری اضافی دریافت کنید.
2. برای مغز شما، فست فود مانند برنده شدن در بخت آزمایی غذا است – ما از نظر بیولوژیکی به جستجوی غذاهای پرکالری که شیرین، شور، چرب و غیره هستند، متمایل هستیم.
غذاهای پرکالری به معنای شانس بیشتری برای زنده ماندن است، بنابراین به معنای واقعی کلمه در DNA شماست که بخواهید فست فود میل کنید.
این دقیقاً “سالم” نیست، اگرچه …
اکثر فست فودها دارای ریزمغذی ها و فیبر کم و سرشار از مواد ناسالم مانند چربی ترانس و مقادیر بیش از حد قند اضافه هستند.
با این حال، استثنائاتی وجود دارد. مکانهایی مانند Chipotle و Subway گزینه های سالم تر و مواد اولیه با کیفیت تری دارند.
همچنین، فست فودهای زنجیره ای سنتی برگر و سیب زمینی سرخ کرده مانند مک دونالد شروع به افزودن گزینه های سالم تری به منوی خود کرده اند.
(اگرچه بیشتر مردم برای سفارش میوه به مک دونالد نمی روند آنها بیگ مک و سیب زمینی سرخ کرده می خواهند.
فست فود می تواند اعتیاد آور باشد
برخی این نظریه را مطرح کرده اند که مقادیر غیرطبیعی قند و چربی موجود در فست فود می تواند به اندازه کوکائین و هروئین از نظر روانی اعتیادآور باشد.
نمیدانم کاملاً با موضع «فست فود به همان بدی است» موافقم یا نه اما میتوانم به خواص «اعتیادآور» خوردن مکرر فست فود گواهی دهم.
همانطور که قبلاً گفته شد، ما از نظر بیولوژیکی میل به غذاهای پرکالری برای زنده ماندن داریم، و دو نوع قند و چربی بالا در فست فودها مقدار زیادی دوپامین و هورمون های “احساس خوب” را آزاد می کنند که اساسا ما را به “خوردن” بیشتر، تشویق می کنند!!”
بنابراین اگر فردی با تمایلات اعتیاد آور هستید، بهتر است میزان مصرف فست فود را محدود کنید.
اما آیا می توانید فست فود خود را کمتر “S.A.D.” کنید؟
مخفف S.A.D. از قضا مخفف Standard American Diet است که به نظر من برنده جایزه بهترین مخفف تمام دوران است.
رژیم غذایی معمول آمریکایی شامل موارد زیر است:
- مقادیر زیاد مواد غذایی ناسالم فرآوری شده
- مقدار زیادی شکر اضافه شده از نوشابه و آبمیوه
- میوه ها و سبزیجات با ریزمغذی های بسیار کم (در صورت وجود).
هر سه ویژگی رژیم غذایی SAD به طور طبیعی منجر به تعداد بیشتری از کل کالری مصرفی می شود.
و فست فود کمکی نمی کند.
همانطور که قبلا ذکر شد، بیشتر مواد غذایی که ما از زنجیره های فست فود می خوریم دارای چربی بالا، قند بالا، کالری بالا، ویتامین و مواد معدنی کم و فرآوری شده هستند!
اما شما می توانید آن را کمتر “S.A.D” کنید.
اگر با یک استراتژی وارد شوید و از برخی قوانین ساده پیروی کنید (درست مانند من برای کاهش وزن 36 کیلوگرمی)، آنگاه می توانید فست فود را سالم تر کنید و در برنامه کاهش چربی خود قرار دهید.
5 استراتژی برای تهیه فست فود مناسب با برنامه غذایی شما
1. بهترین رستوران زنجیره ای را انتخاب کنید
اگر گزینه های متنوعی برای انتخاب دارید، فست فود زنجیره ای را انتخاب کنید که بهترین گزینه ها را دارد.
می توانید از غذاهای گیاهی، با پروتئین کم چرب، بدون پنیر و در کل کم کالری و سالم تر استفاده کنید.
2. از قبل به تغذیه خود فکر کنید
یکی از گفته های مورد علاقه من این است:
اگر کاری را بدون برنامه انجام دهید، فقط شانس خراب کردن آن را افزایش می دهید.
به جای اینکه وارد یک رستوران فست فود شوید و سپس در مورد بهترین گزینه تصمیم بگیرید (در حالی که همزمان عطر و بوی خوشمزه غذاهای سرخ شده را حس می کنید)، با جستجوی آنلاین غذای خود برنامه ریزی کنید.
اگر از قبل بدانید چه چیزی باید سفارش دهید، آنقدر وسوسه نخواهید شد یا مجبور نیستید در لحظه به اراده محدود تکیه کنید.
3. لطفاً کالری خود را ننوشید
مهم نیست که سفارش شما چقدر “سالم” یا “کم کالری” باشد، اگر 400 کالری از یک قوطی پپسی دریافت می کنید، این مانند تلاش برای دویدن ماراتن با کفشهای کوه نوردی است – فقط کار را برای خود سخت تر می کنید.
اگر رژیم دارید، آخرین کاری که باید انجام دهید دریافت کالری از مایعات است، به خصوص مایعاتی که حاوی مقادیر زیادی شکر تصفیه شده مانند نوشابه هستند.
آنها برای رفع گرسنگی شما آمده اند و در نهایت کالری دارند که می توانید در غذاهای جامد که واقعاً شما را سیر می کنند استفاده کنید.
به سراغ آب، آب طعم دار بدون کالری یا نوشابه رژیمی بروید.
4. مبادله سالم
اگر به یک فست فود می روید، ساندویچ ها و غذاهای پر کالری را با گزینه های کم کالری جایگزین کنید.
در اینجا چند نمونه آورده شده است:
- چیزبرگر خود را با مرغ کبابی یا سالاد عوض کنید.
- سیب زمینی سرخ شده خود را با سیب زمینی پخته شده یا میوه عوض کنید.
- نوشیدنی های پرکالری را با جایگزین های بدون کالری جایگزین کنید.
برخی از رستوران های فست فود بهتر از سایرین هستند، اما به نظر می رسد اکثر فست فودهای زنجیره ای بزرگ گزینه های سالم تری را به منوی خود اضافه می کنند.
5. ورودی را دو گانه کنید
بیایید صادق باشیم، بیشتر اوقات ما به رستوران های فست فود می رویم، سیب زمینی سرخ کرده چرب و نمکی آماده است که مشتاقانه منتظر آن هستیم.
این به همان چیزی که قبلاً در مورد آن صحبت کردم یعنی «ولع بیولوژیکی» برمی گردد.
سیب زمینی سرخ کرده – همراه با سایر تنقلات پرکالری – به گونه ای مهندسی شده اند که نسبت و مقادیر زیاد شکر، نمک، چربی و کالری را ارائه می کنند تا مقاومت ناپذیری داشته باشند و سطح دوپامین شما را افزایش دهند.
اما اگر هدف اصلی شما از دست دادن چربی است، ممکن است کمک اضافی از سیب زمینی سرخ شده به نفع شما نباشد.
ایده این استراتژی این است که از کنار سیب زمینی سرخ کرده به طور کامل صرف نظر کنید و یک غذای دوم را انتخاب کنید. به طور معمول، نان های همبرگر یا مرغ کالری کمتر و پروتئین بیشتری نسبت به طرف استاندارد نشاسته سرخ شده شما دارند.
استراتژیهای در عمل – “ناسالم اما کم” یا “سالم اما زیاد”
اگر از 5 استراتژی بالا پیروی کنید، پس در راه به حداقل رساندن و حتی از بین بردن پتانسیل ذخیره چربی در غذاهای فست فود هستید.
اما بیایید یک قدم جلوتر برویم تا حتی در برنامه ریزی خود اطمینان بیشتری داشته باشید.
همانطور که می بینیم، دو راه برای سفارش دادن فست فود وجود دارد و در عین حال کالری نسبتاً کم و افزایش چربی خود را کاهش می دهید.
شما یا به «ناسالم اما کم» یا «سالم اما زیاد» می روید.
در اینجا چیزی است که هر کدام مستلزم آن است:
مسیر 1: “ناسالم اما کم” – با رفتن به این مسیر، همچنان می توانید فست فودهای سنتی با کالری بالاتر مانند چیزبرگر و سیب زمینی سرخ کرده بخورید، اما برای اینکه کالری خود را کنترل کنید، باید اندازه های کوچکتر سفارش دهید.
این به شدت به استراتژی های 1، 2 و احتمالاً 3 برای به حداکثر رساندن اثربخشی متکی است.
من در طول آزمایش فست فود از مسیر “ناسالم اما کم” استفاده کردم. به جای انجام یک تعویض سالم یا دوبرابر کردن غذای خود را داشته باشم، فقط با انتخاب اندازه های کوچکتر، مقدار غذایی که می خوردم را کاهش دادم.
این چیزی است که من معمولاً سفارش می دهم:
وعده غذایی اصلی: دوبل برگر با پنیر، سیب زمینی سرخ شده بزرگ، کوکاکولا – 1465 کالری (65f/185c/35p)
این چیزی است که من آن را با قبلی جایگزین کردم:
وعده غذایی با مقدار کم: چیزبرگر دوبل، سیب زمینی سرخ شده کوچک، کک رژیمی بدون کالری – 725 کالری (33f/81c/26p)
*اعداد داخل پرانتز بعد از کالری معادل گرم کل چربی/کربوهیدرات/پروتئین است.
از نظر فنی، من هنوز در حال خوردن چیزبرگر و سیب زمینی سرخ شده هستم، اما من با خوردن کمتر غذای واقعی کالری کمتری دریافت می کردم.
جنبه مثبت این رویکرد: من توانستم “هوس” خود را برای فست فودهای چرب ارضا کنم و در عین حال به برنامه کاهش چربی خود نیز پایبند باشم.
جنبه منفی این رویکرد: شما نمی توانید حجم زیادی از غذا بخورید، بنابراین زمانی که شما در یک مرحله رژیم غذایی با کالری کم هستید، استرس دارید، ممکن است بهترین تصمیم نباشد.
مسیر 2: “سالم اما زیاد” – این مسیر برای کسانی است که خواهان راحتی فست فود هستند و در عین حال غذای نسبتاً سالمی می خواهند. شما همچنین می توانید با خوردن مقادیر بیشتر غذا بدون دریافت کالری بیش از حد، از هوس خود دور شوید.
این رویکرد از هر 5 استراتژی استفاده می کند، به ویژه 3، 4 و 5.
با این مسیر، غذاهای پر کالری و خوراکی ها را با گزینه های سالم تری مانند برش های سیب، سالاد کنارش، سیب زمینی پخته ساده، ساندویچ مرغ کبابی، ناگت مرغ کبابی و غیره جایگزین خواهید کرد.
من از همان مثال بالا استفاده می کنم.
این چیزی است که من معمولاً سفارش می دهم:
وعده غذایی اصلی: دوبل برگر با پنیر، سیب زمینی سرخ شده بزرگ، نوشابه – 1465 کالری (65f/185c/35p)
در اینجا وعده غذایی “سالم اما بزرگ” من چگونه به نظر می رسد:
وعده غذایی سالم تر: 2 برگر مرغ کبابی (بدون مایونز)، سالاد جانبی، نوشابه رژیمی – 800 کالری (31f/87c/47p)
همانطور که می بینید، من از استراتژی 3 (نوشیدنی های صفر کالری)، استراتژی 4 (مبادله سالم) و استراتژی 5 (دو وعده غذایی) استفاده کردم تا این وعده غذایی نزدیک به نیمی از کالری را داشته باشد و در واقع حجم کل غذا را افزایش دهد.
جنبه مثبت این رویکرد: بعد از غذا سیری بیشتری خواهید داشت و احتمالاً پروتئین بیشتری نیز دریافت خواهید کرد. همچنین، شما می توانید از نظر اخلاقی به خاطر خوردن “سالم” به خود افتخار کنید (حتی اگر هنوز با کیفیت ترین گزینه نیست)
نقطه ضعف این روش: تنها نقطه ضعف واقعی این است که این رویکرد شما را ملزم می کند کمی پول اضافی برای غذا خرج کنید و اگر واقعاً غذایی را که سفارش داده اید دوست ندارید، ممکن است وسوسه شوید که برگردید و آن چیز یکه دوست دارید را سفارش دهید.
راه های دیگری هم وجود دارد که بتوانید فست فود بخورید اما چاق نشوید
یک هدف واضح تعیین کنید
اغلب هدف “کاهش وزن” مشخص نیست. شما باید تعداد کیلوگرمی را که می خواهید کم کنید مشخص کنید. در مورد غذا هم همینطور. به عنوان مثال، تعداد شیرینی هایی را که می خورید کاهش دهید، نه اینکه فوراً آنها را کنار بگذارید. امروز به جای پنج کیک سه کیک می خورید و فردا فقط یک کیک. در نتیجه می توانید تعداد فست فودهای مصرفی و سایر غذاهای ناسالم را هم کاهش دهید، اما در عین حال آنها را به طور کامل از رژیم غذایی خود حذف نکنید.
آهسته غذا بخورید
متخصصان تغذیه مختلف می گویند که وعده های غذایی باید در مدت زمانی طولانی مصرف شود. انسان باید از هر لقمه ای که می خورد لذت ببرد. هر چه وعده غذایی طولانی تر باشد، کمتر می توانید بخورید و همانطور که می دانید فست فود بسیار سریع مصرف می شود و بدن بیش از نیازش غذا می خورد. اگر هر لقمه برگر را به طور کامل بجوید، قبل از اتمام آن احساس سیری خواهید کرد.
تمام کردن شام خود را متوقف کنید
در ادامه نکته قبلی، مجبور نیستید وعده های غذایی خود را تمام کنید. واقعیت این است که وعده ها می توانند خیلی بزرگ باشند. لازم نیست همه را راضی کنید، سعی کنید میزبان یا والدین را ناراحت نکنید. وقتی می گویید: «من سیر هستم»، در صورتی که دیگر نمیخواهید غذا بخورید، این یک استدلال محکم خواهد بود.
با شکم خالی فست فود نخورید
هنگام تغییر به یک رژیم غذایی مناسب، اغلب افراد مقدار غذای سالم را به نفع غذاهای ناسالم محدود می کنند. اما این اشتباه است زیرا توانایی کنترل خود در زمانی که گرسنه هستیم در سطح پایینی قرار دارد. احتمال زیاد خوردن بیش از حد کافی وجود دارد. با خودتان موافق باشید که می توانید به سراف فست فود هم بروید اما به شرطی که چیزی درست بخورید.
کالری شماری کنید
شمارش کالری برای بسیاری از افراد کار ساده ای نیست، مانند علم موشکی است. وقتی به آن عادت کردید، متوجه می شوید که نمی توانید بدون آن زندگی کنید. خوشبختانه، اکنون مجبور نیستید همه چیزهایی را که می خورید به صورت دستی در “خاطرات غذایی” خود یادداشت کنید و کالری ها را بشمارید – شمارنده های الکترونیکی که برای همه تلفن های هوشمند موجود است، این کار را برای شما انجام می دهند.
به سادگی غذا را وارد رژیم غذایی روزانه خود کنید، از جمله آنچه که به فست فود تعلق دارد، تا تغذیه خود را پیگیری کنید. به این ترتیب می توانید در محدوده کالری کل خود باقی بمانید و در عین حال به خودتان اجازه دهید برخی از چیزهای خوب را نیز در اختیار داشته باشید.
انتخاب افزودنی های مناسب در فست فود
اغلب، صندوق داران در رستوران های فستفود، چاشنی های متنوعی را برای وعده غذایی انتخابی شما ارائه می کنند. باید کمی محافظه کار باشید تا آسیب کمتری به فرم بدن شما وارد شود. به جای پنیر و بیکن، از مواد افزودنی سالم مانند ترشی و کاهو بخواهید، از نمک برای سیب زمینی سرخ کرده خودداری کنید، گوشت کبابی را انتخاب کنید نه در روغن سرخ شده. سس ها به جای ریختن روی کل ظرف باید جداگانه سرو شوند. به جای سس مایونز یا خامه ترش از سرکه یا روغن استفاده کنید.
غذاهای “رژیمی” نخورید
همه چیزهایی که برچسب “رژیم غذایی” دارند، در واقع “رژیم غذایی” نیستند. اگر می خواهید شکل و فرم خود را کنترل کنید و فست فود بخورید، ترکیب و محتوای کالری غذاها را بررسی کنید. این تنها راهی است که می توانید بفهمید کدام غذا رژیمی تر است.
منبع:
cartergood
thefoodxp
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه