خواباندن گوشت يعني آن را همراه ادويه و چاشني هاي مختلف چند ساعتي گذاشتن و سپس پختن يا كباب كردن. اين كار طعم گوشت را بسيار لذيذ مي كند...
خواباندن گوشت يعني آن را همراه ادويه و چاشني هاي مختلف چند ساعتي گذاشتن و سپس پختن يا كباب كردن. اين كار طعم گوشت را بسيار لذيذ مي كند…
- گوشت را در حاليكه در چاشني خوابانده ايد ميتوانيد تا 3 ماه در فريزر نگهداري كنيد.
- گوشت قرمز و مرغ را مي توانيد حداقل 3 تا 4 ساعت بخوابانيد ولي در مورد ماهي بين نيم تا 1 ساعت كافي است.
- به هنگام كباب كردن گوشت، مايه بيرون آمده از گوشت خوابانده را به تدريج روي گوشت بريزيد تا طعم بهتري به گوشت بدهد.
اين نكات را به هنگام خواباندن گوشت در چاشني به خاطر داشته باشيد:
1- گوشت و چاشني را در ظرف مناسب در بسته در بسته قرار دهيد.
2- اگر گوشت را مدتي در يخچال مي گذاريد چند بار آنرا زير و رو كنيد.
3- گوشت گوسفند يا گوساله را مي توانيد 2 الي 4 ساعت در خارج از يخچال بخوابانيد ولي نه مدت بيشتري.
4- به هنگام كباب شدن چندين بار سس گوشت ( مايعي كه گوشت در آن خوابانده شده) را با برس روي آن بماليد.
نوشته شده توسط گروه هفت گنج – اختصاصي 7 گنج
برگرفته از كتب علم تغذيه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه