تغذيه سالم خواص مواد غذايي سلامت سلامت جسمي

مصرف ميوه هاي قرمز رنگ، تضمين سلامت كليه

متخصصان سلامت می‌گویند مصرف ۴ عدد گوجه فرنگی در روز خطر سرطان کلیه را به ویژه در زنان کاهش می‌دهد...
تقویم فارسی اندروید

متخصصان سلامت می‌گویند مصرف ۴ عدد گوجه فرنگی در روز خطر سرطان کلیه را به ویژه در زنان کاهش می‌دهد.

ليكوپن - 7ganj.ir

طبق بررسی‌های انجام شده زنانی که از گوجه فرنگی یا دیگر میوه‌ها و سبزیجات حاوی نوعی آنتی‌اکسیدان موسوم به «لیکوپن» مصرف می‌کنند کمتر در معرض ابتلا به سرطان کلیه هستند.

       «وون جین هو»، متخصص ارشد این مطالعه از دانشگاه اوهایو گفت: در این آزمایش‌ میزان لیکوپن موجود در رژیم غذایی زنانی که از بیشترین مقدار این آنتی‌اکسیدان مصرف کرده بودند برابر با خوردن چهار گوجه فرنگی در روز بود.

در این بررسی متخصصان به مطالعه روی نزدیک به 92 هزار زن در دوره پس از یائسگی پرداختند. همچنین میزان ریزمغذی‌های مصرفی این زنان از جمله لیکوپن براساس اطلاعات جمع‌آوری شده از پرسشنامه‌ها بررسی شد. حین انجام این مطالعه در 383 زن سرطان کلیه تشخیص داده شد. همچنین نتایج به دست آمده نشان داد تنها مصرف لیکوپن با کاهش خطر ابتلا به سرطان کلیه مرتبط است.

به نقل از خلیج تایمز، این مطالعات تایید کرد زنانی که در رژیم‌ غذایی خود میزان بالایی لیکوپن مصرف می‌کنند در مقایسه با سایر زنان 45 درصد کمتر در معرض ابتلا به این سرطان هستند. تامین لیکوپن مورد نیاز بدن نه تنها با مصرف گوجه فرنگی بلکه از طریق مصرف سس گوجه فرنگی و دیگر میوه‌های حاوی این آنتی‌اکسیدان از جمله هندوانه ، گریپ فروت و پاپایا امکان‌پذیر است. رنگ قرمز این میوه‌ها به دلیل وجود لیکوپن است.

گردآوري: گروه هفت گنج

منبع: ايسنا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی