لازانیای مرغ و والک با سس سفید
همانطور که میدانید ، لازانیا رو میشه با مواد و خوراکی های گوناگون تهیه کرد ، در این پست از سایت هفت گنج به آموزش پخت لازانیا با مرغ و والک همراه سس مخصوص پرداخته ایم .
مواد لازم برای چهار نفر :
لازانیا : 1 بسته
والک : 500 گرم
فیله مرغ : 300 گرم
سیر ( تازه همراه با ساقه ) : 7 عدد
پنیر پیتزا : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
زرد چوبه : یک قاشق مربا خوری
روغن مایع : به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس سفید :
کره : 20 گرم
آرد : 1 قاشق سوپ خوری
شیر : یک پیمانه
نمک و فلفل سیاه : مقداری
طرز تهیه لازانیای مرغ با والک :
1 – پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید . فیله های را نگینی یک سانتی خرد کنید . در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید .
2 – بعد از داغ شدن روغن ، پیاز ها را در تابه اضافه کنید تا سرخ شوند . وقتی پیاز داغ آماده شد ، زرد چوبه و فیله های مرغ را هم افزوده و همراه با پیاز تفت دهید .
3 – والک و سیر تازه را خرد کرده و به تابع اضافه کنید . حالا نمک و فلفل را هم اضافه کنید ، در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مرغ به همراه سبزیجات بپزد . وقتی مرغ پخت حرارت را خاموش کنید .
4 – برای آماده کردن سس سفید ، کره را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید . بعد از آب شدن کره ، آرد را هم اضافه کنید و به همراه کره تفت دهید . شیر و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا آرد گلوله نماند . سس را آنقدر هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و بعد حرارت را خاموش کنید .
5 – لازانیا ها را در قابلمه حاوی آب جوش بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا نرم شوند . بعد آنها را آبکش کرده و از روی آب سرد رد کنید .
نکته : برای اینکه ورقه های لازانیا به هم نچسبد ، آنها را از هم جدا کرده و در کناره های آبکش ، طوری بگذارید که روی هم قرار نگیرند .
6 – فر را روشن کنید تا با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شود . کف ظرف مورد نظر را چرب کنید ، به عنوان لایه اول ورقه های لازانیا را بچینید ، با مایع والک و مرغ روی ورقه های لازانیا را بپوشانید و بعد روی آن کمی سس سفید ریخته و پخش کنید .
7 – روی مواد را با مقداری پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید و باز ورقه های لازانیا رو بچینید . به همین ترتیب مواد را بچینید تا جایی که لایه آخر لازانیا باشد . روی آنرا با سس سفید و پنیر پیتزا بپوشانید .
8 – ظرف لازانیا را در طبقه وسط فر قرار دهید . مدت پخت 15 تا 20 دقیقه است . بهتر است تا جایی ظرف را حرارت دهید که روی لازانیا برشته و طلایی شود . بعد از این مدت ظرف را بیرون آورده و برش بزنید .
در آخر لازانیا را میتوانید با سبزیجات و کاهو تزئین و رنگارنگ کنید .
نوش جان
انتشار : هفت گنج
مطالب مرتبط :
طرز تهیه لازانیا با نان تست ، متفاوت و خوشمزه…
طرز تهیه ماکارونی به سبکی جدید و متفاوت…
طرز تهیه سوسیس سبزیجات
طرز تهیه ساندویچ ماهی سوخاری
طرز تهیه سالاد پاستای سزار
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه