خواص مواد غذايي سلامت

فوايد بي نظير فلفل در پيشگيري از ديابت و سكته

نتایج نشان داد كه این ترکیبات فعال علاوه بر قابلیت کاهش قند خون و سطح انسولین، كاهش رسوب چربی‌ ها در دیواره‌ های سرخرگی و جلوگیری از تشكیل لخته‌ های خونی را نیز دارند...
تقویم فارسی اندروید

نتایج نشان داد كه این ترکیبات فعال علاوه بر قابلیت کاهش قند خون و سطح انسولین، كاهش رسوب چربی‌ ها در دیواره‌ های سرخرگی و جلوگیری از تشكیل لخته‌ های خونی را نیز دارند.

فلفل قرمز
فلفل قرمز

تحقیقات انجام یافته در هند نشان می دهند كه فلفل تند در جلوگیری از بیماریهایی مثل دیابت و بیماریهای قلبی عروقی كه اساسی ترین علتهای مرگ و میر در كشورهای در حال توسعه محسوب می شوند، مفید و موثر است.

این محققان هندی معتقدند که در آینده فلفل تند به عنوان یک داروی قلبی، جایگزین آسپرین خواهد شد و یا همراه با آسپرین و به صورت ترکیبی به کار می رود.

این محققان فعالیت بیولوژیكی دو ماده فعال در فلفل به نام‌های “كپسایسین” و “دی هیدروكپسایسین” را مورد بررسی قرار دادند.

نتایج نشان داد كه این ترکیبات فعال علاوه بر قابلیت کاهش قند خون و سطح انسولین، كاهش رسوب چربی‌ ها در دیواره‌ های سرخرگی و جلوگیری از تشكیل لخته‌ های خونی را نیز دارند.

دیابت نوع دو و بیماری های قلبی عروقی از شایع ترین بیماری های عصر حاضر بوده و تا حد زیادی به شیوه زندگی از جمله تغذیه و فعالیت بدنی وابسته هستند.

 

گردآوري: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

منبع: باشگاه خبرنگاران

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی