آشپزي و شيريني پزي نوشیدنی

طرز تهیه ‌ی اگ ناگ؛ نوشیدنی بی نظیر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ‌ی اگ ناگ؛ نوشیدنی بی نظیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سال‌ها طول کشید تا توانستم بهترین دستور تهیه اگ ناگ (eggnog یا همان معجون تخم مرغ) را بدست بیاورم. ولی حالا هر فردی ک به من می‌رسد، می‌پرسد این معجون خوشمزه را چطور درست کردی و یا ازکجا خریدی. من بخاطر سلامت و بی زیان بودن آن، اگ ناگ درست می‌کنم.

درست کردن اگ ناگ اندکی زحمت داشته ولی ارزش نتیجه را دارد و بعد از خوردن آن، دیگر هیچوقت این معجون را از بیرون نخواهید خرید. زمان تهیه‌ی اگ ناگ، ۲۰ دقیقه و زمان پخت آن، ۸ دقیقه است. معجون تخم مرغ، پس از ۶ ساعت و ۲۸ دقیقه، آماده‌ی سرو خواهد بود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه‌ی این اگ ناگ خوشمزه را بیاموزید.

مواد لازم

طرز تهیه

شیر: ۴ پیمانه
میخک کامل: ۵ دانه
وانیل تازه: ½ قاشق چای خوری
دارچین: ۱ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: ۱۲ عدد
شکر: ۱ ½ پیمانه
خامه کم کالری: ۴ پیمانه
عصاره وانیل: ۲ قاشق چای خوری
جوزهندی: ½ قاشق چای خوری

طرز تهیه

1. برای تهیه‌ی اگ ناگ، اول شیر و میخک را به همراه نصف قاشق چای خوری وانیل تازه و دارچین، در یک ماهی تابه که از پیش، داغ کرده‌‎اید، می‌ریزیم. سپس به مدت پنج دقیقه فرصت می‌دهیم تا مخلوط با شیر به آرامی جوش بیاید.

2. حال در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها و شکر را می‎ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم تا پفکی شود. سپس مخلوط شیر را به آرامی داخل تخم مرغ‌ها ریخته و همان طور که آن را می‌ریزیم، هم می‌زنیم تا کاملا ترکیب شود. سپس ترکیب را روی شعله‌ی کم، به مدت سه دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد و غلیظ شود.

3. مراقب باشید این مواد، جوش نیایند و قل نزنند. اکنون دانه‌های درسته میخک را از داخل آن در بیاورید و اجازه دهید یک ساعت بماند تا سرد شود.

4. حال خامه و دو قاشق عصاره وانیل و جوز را در آن مخلوط کنید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا آماده‌ی خوردن شود.
طرز تهیه ‌ی اگ ناگ؛ نوشیدنی بی نظیر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی