آموزش طرز تهیه یک پای سیب بسیار لطیف و مجلسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای ۲۰ عدد
تخم مرغ : ۳ عدد
آرد : ۲/۵ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
شیر : ۱ پیمانه (یا مخلوط شیر و ماست ۱ پیمانه )
کره : ۷۰ گرم
روغن مایع : ۵۰ گرم
بکینگ پودر : ۲ ق چ
پودر قند و دارچین : مقداری برای روی سیب ها
سیب درشت زرد : ۱ تا ۲ عدد
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن بزنین تا کرمی و حجیم بشه حالا کره و روغن و شیر رو به ترتیب ریخته و هم بزنین بعد هم آرد و بکینگ پودر رو در ۳ مرحله افزوده و یکدست می کنیم حالا داخل قالب های پای کپسول گذاشته و مقداری از مواد رو داخل کاغذهای پای گذاشته و یک ورق سیب نازک برش داده شده رو (پوست سیب رو بگیرین و ورقه های نازک بزنین و توی پودر دارچین بزنین و روی مواد کیک بزارین و مقداری پودر قند بپاشین) روی مواد گذاشته و یک قاشق از مایع روی مواد میزاریم تا روی سیب رو خوب بگیره حالا توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میزاریم در آخر میتونین روی پای ها رو مقداری گری کنین تا طلایی بشن از فر که بیرون اومدن بزارین یکم خنک بشن بعد با چاقوی تیز از وسط برش بزنین و به دلخواه تزئین کنین.
✔ میتونین با پودر قند یا دارچین یا پسته و یا اینکه با شکلات آب شده تزئین کنین.
✔پیمانه همان لیوان دسته دار فرانسوی هست.
✔با این مقدار مواد ۱۰ قالب پای خواهین داشت که با برش ۲۰ تا خواهد شد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه