آموزش طرز تهیه یک نوشیدنی گیاهی خوشمزه برای سرماخوردگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
شاید باور کردنش سخت باشد اما این نوشیدنی که بر مبنای طب آیورودیک درست می شود سرماخوردگی را یک شبه درمان می کند. فقط کافی است یک بار امتحان کنید. درست کردن این نوشیدنی کار زیاد سختی نیست و همه می دانیم که زنجبیل، دارچین و میخک گیاهان ضد سرماخوردگی هستند و هیچ عوارض جانبی هم ندارند در حالیکه شرت سرماخوردگی عوارض جانبی مثل خواب آلودگی و خستگی دارد. این نوشیدنی گیاهی علاوه بر درمان سرماخوردگی برای گوارش نیز مفید است پس حتما آن را امتحان کنید.
مواد لازم
۲-۳ عدد میخک
۰٫۶ سانتیمتر چوب دارچین
۱ قاشق چای خوری دانه رازیانه
۲ عدد هل
۰٫۶ سانتیمتر زنجبیل
۱ قاشق چای خوری شکر زرد (شکر سرخ)
¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
۱ قاشق چای خوری پودر قهوه
۲-۳ پیمانه آب
شکر زرد و فلفل سیاه را آسیاب کنید.
خواص فلفل سیاه: فلفل سیاه جریان مخاط و گردش خون را تحریک می کند. حاوی پتاسیم است، هضم غذا را تقویت و به سلامت روده کمک می کند. فلفل سیاه بادشکن است و از تشکیل گازهای روده جلوگیری می کند به علاوه پوسته بیرونی فلفل سیاه به از بین رفتن سلول های چربی کمک می کند.
خواص شکر زرد: از یبوست جلوگیری می کند. شکر زرد آنزیم های گوارشی بدن را فعال می کند، حرکات روده را تحریک و در نتیجه از یبوست جلوگیری می کند.
شکر زرد کبد را سم زدایی می کند و سموم مضر را از بدن خارج می کند.
شکر زرد نشانه های آنفلوانزا را درمان می کند. فقط کافی است کمی شکر زرد با آب گرم مخلوط و میل کنید و یا به جای شکر سفید داخل چای بریزید.
تصفیه کننده خون: اگر مرتب شکر زرد در مقدار کم میل کنید خون را تصفیه می کند و همیشه بدنی سالم خواهید داشت.
شکر زرد سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند: شکر زرد سرشار از آنتی اکسیدان و مواد معدنی مثل زینک و سلنیوم است که از آسیب رادیکال های آزاد جلوگیری می کند و مقاومت بدن را در برابر عفونت ها بیشتر می کند.
زنجبیل را خرد کنید و به شکر و فلفل اضافه کنید.
فواید زنجبیل: زنجبیل برای درمان گلو درد و سرفه استفاده می شود. برای درمان سرماخوردگی هم می توان از قرص های زنجبیل استفاده کرد و هم کمی زنجبیل داخل آب جوش بریزید و از بخار آن برای درمان گلو درد استنشاق کنید.
هل ها را باز کنید و داخل مواد بریزید.
فواید هل: سنتی ها از هل برای درمان حالت تهوع و استفراغ استفاده می کنند. از هل برای درمان گلودرد نیز استفاده می شود.اگر هل و دارچین را داخل آب بجوشانید و صبح ها داخل دهان غرغره کنید گلودرد از بین می رود.
چوب دارچین، میخک و دانه رازیانه را اضافه کنید.
فواید دارچین: سینامالدئید موجود در دارچین انواع التهابات را درمان می کند. روغن دارچین برای درمان التهابات قارچی دستگاه تنفسی مفید است و رشد باکتری های لیستریا و سالمونلا را مهار می کند. خاصیت ضد میکروبی دارچین از فاسد شدن دندان ها و بوی بد دهان نیز جلوگیری می کند.
فواید میخک: میخک سیستم گوارشی را تقویت می کند.
فواید دانه رازیانه: غرغره کردن دم کرده روغن دانه رازیانه گلودرد و سرفه را درمان می کند.
مواد را داخل ۳ الی ۴ پیمانه آب داغ بریزید و بگذارید ۵ الی ۷ دقیقه داخل آب بماند.
سپس آب را از صافی رد کنید و برای طعم بهتر کمی پودر قهوه به آن اضافه کرده و میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه