آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه یوموک پوآچا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه یوموک پوآچا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

1 لیوان شیر ولرم – نصف استکان روغن زیتون – 10 گرم خمیر مایه – 1 قاشق غذاخوری شکر – 2 تخم‌مرغ – 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده – 1 قاشق مرباخوری نمک – 2ونیم لیوان آرد
برای توش: 2 قاشق غذاخوری رب فلفل(طرز تهیه اش در کامنت) – 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی – 1 استکان گردو کمی خرد شده – 5 حبه سیر – 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه – نصف استکان روغن زیتون – 1 قاشق چایخوری زیره – 1 قاشق مرباخوری علف چمن(چمن نه ها این یه چمن دیگس… ) (مواد توش رو خودتون هرچی دوس دارین بزارین، چون شاید اینارو ما ایرونیا دوست نداشته باشیم

طرز تهیه

شیر ولرم، شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنین. بعد 1 زرده تخم مرغ، نمک و کره رو اضافه کنین و در آخر آرد رو اضافه کنین و خوب ورز بدین و بزارین استراحت کنه. مواد داخلشو مخلوط کنین و خمیر رو به توپهای به بزرگی تخم مرغ تقسیم کنین و به شکل بیضی باز کنین و مواد رو روش بمالین، بعد با چاقو خطهای به فاصله 1 سانتی متر بصورت عمودی روی خمیر بکشین مثل شکل و رول کنین. روشون زرده تخم مرغ و روغن زیتون بمالین ودر فر گرم 180 درجه بپزین
طرز تهیه یوموک پوآچا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی