آموزش طرز تهیه یوموک پوآچا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 لیوان شیر ولرم – نصف استکان روغن زیتون – 10 گرم خمیر مایه – 1 قاشق غذاخوری شکر – 2 تخممرغ – 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده – 1 قاشق مرباخوری نمک – 2ونیم لیوان آرد
برای توش: 2 قاشق غذاخوری رب فلفل(طرز تهیه اش در کامنت) – 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی – 1 استکان گردو کمی خرد شده – 5 حبه سیر – 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه – نصف استکان روغن زیتون – 1 قاشق چایخوری زیره – 1 قاشق مرباخوری علف چمن(چمن نه ها این یه چمن دیگس… ) (مواد توش رو خودتون هرچی دوس دارین بزارین، چون شاید اینارو ما ایرونیا دوست نداشته باشیم
طرز تهیه
شیر ولرم، شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنین. بعد 1 زرده تخم مرغ، نمک و کره رو اضافه کنین و در آخر آرد رو اضافه کنین و خوب ورز بدین و بزارین استراحت کنه. مواد داخلشو مخلوط کنین و خمیر رو به توپهای به بزرگی تخم مرغ تقسیم کنین و به شکل بیضی باز کنین و مواد رو روش بمالین، بعد با چاقو خطهای به فاصله 1 سانتی متر بصورت عمودی روی خمیر بکشین مثل شکل و رول کنین. روشون زرده تخم مرغ و روغن زیتون بمالین ودر فر گرم 180 درجه بپزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه