آموزش طرز تهیه گیجاواش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
سبزی (گیجاواش یا اسفناج) 1 کیلوگرم
تخم مرغ 3 عدد
سیر 5 حبه
آب 1 لیوان
کره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
گرد لیمو به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا سبزی گیجاواش را شسته و ریز خرد میكنیم. سپس با مقداری كره خیلی كم تفت داده و با مقداری آب میپزیم و بعد دوباره خوب سرخ میكنیم.
2-سیرها را له كرده و با روغن زیاد به آرامی سرخ میكنیم تا طلایی رنگ شود.
3-در مرحله بعد تخممرغها را خوب هم میزنیم و به همراه كمی گرد لیمو یا گرد غوره و ادویه در روغن سیر سرخ میكنیم و بر روی سبزی گیجاواش میریزیم.
سایر نکات
1)گیجاواش غذای محلی استان گیلان است.
2)گیجاواش نوعی سبزی بسیار خوشمزه و معطر محلی و مخصوص شمال كشور است.در صورتی كه به گیجاواش دسترسی ندارید از اسفناج استفاده كنید.
3)معمولا این غذا را به همراه برنج و باقلاسبزخام و سیر سرو میكنند.
4)این غذا به صورت سنتی بدون گرد لیمو یا گرد غوره سرو میشود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه