آموزش طرز تهیه گوزلمه اسفناجی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 لیوان آب
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
نمک و آرد به مقدار کافی
نصف پاکت خمیر مایه خیس (یا 1 قاشق غذاخوری سر صاف خمیر مایه خشک)
مواد داخل گوزلمه:
1 کیلو اسفناج
2 عدد فلفل قرمز
2 عدد پیاز
نمک ، فلفل سیاه ، زیره و فلفل قرمز پرک شده
از نصف استکان کمتر روغن مایع
کره برای روی گوزلمه بعد از پخت
طرز تهیه
خمیر مایه را داخل آب ولرم حل کنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید خمیر مایه کف کند. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید و خمیری با سفتی متوسط آماده کنید. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت بدید(حدود یک ساعت و یا کمتر). برای مواد داخل اسفناج ، فلفل قرمز و پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن کمی تفت بدید نمک و ادویه ها را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. خمیر استراحت کرده را کمی ورز بدید و چانه های کوچکی بردارید و با کمک آرد نازک باز کنید و مثل عکس تا کنید و از مواد داخل بذارید. داخل ماهیتابه تفلون بدون روغن با حرارت کم پشت و رو بپزید بعد از پخت روی گوزلمه ها کره بمالید . نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه