آموزش طرز تهیه گمج کباب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
گوشت خورشتی (بدون چربی) 200 گرم
گردو 50 گرم
سبزی (شامل تره، جعفری و گشنیز خرد شده) 1 پیمانه
پیاز (خلالی شده) 1/2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
رب انار (ترش) 2 قاشق غذا خوری
آب 1/2 پیمانه
آب انار (ترش) 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-ابتدا در قابلمه ای مناسب گوشت های خرد شده را با مقدار كمی روغن تفت داده و گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجهفرنگی و آب انار به گوشت اضافه كنید
2-در آخر به مخلوط آب اضافه كرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده میشود.
سایر نکات
1)این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است كه در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته میشود.
2)این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.
3)به این غذا به در دستور سنتی مقداری انار ساییده شده ترش هم اضافه میكنند.
4)برخی افراد پیاز را رنده كرده و بعد به غذا اضافه میكنند.
5)این غذای خوشمزه را با كته سرو كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه