آموزش طرز تهیه گلهای شکری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
پودر قند 220 گرم
تخم مرغ (سفیده) 1 عدد
نشاسته ذرت 30 گرم
کرم تارتار 1/8 قاشق چای خوری
رنگ خوراکی چند قطره
طرز تهیه
1-سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را ابتدا با دور کند سپس با دور تند همزن بزنید تا سفیده کاملا فرم بگیرد.
2-سپس پودر قند و نشاسته ذرت را باهم مخلوط کرده و قاشق قاشق به سفیده اضافه کنید و همچنان به هم زدن ادامه دهید تا وقتی که مایه سفتی مثل ماست چکیده بدست بیاید سپس می توانید به چند قسمت تقسیم کرده و با رنگ دلخواه مخلوط کنید.
3-مایه را داخل قیف ریخته و با ماسوره روی کاغذ روغنی شکل دهید و چند ساعت اجازه دهید تا گلها کاملا خشک و آماده شوند.
4-با توجه به بزرگ و کوچک بودن تخم مرغها هنگام اضافه کردن پودر قند دقت کنید که مایه خیلی سفت نشود اگر هم کمی شل بود و خوب فرم نمی گرفت مقداری پودر قند اضافه کنید.
سایر نکات
۱-برای تزئین باید ابتدا کیک را با خامه یا گاناش بپوشانید سپس گلها را روی آن قرار دهید.
۲- به جای کرم تار تار میتوانید از ۳-۲قطره آبلیمو استفاده کنید.
۳-اگر سفیده به دمای محیط رسیده باشد خیلی زود تر و بهتر فرم میگیرد.
۴-به جای کاغذ روغنی می توانید از سینی که کمی چرب شده استفاده کنید.
۵-نشاسته ذرت سفید رنگ و آرد ذرت زرد رنگ است که باید برای این دستور از نشاسته استفاده کنید.
۶-پودر قند با پیمانه ۱/۵ لیوان و نشاسته ذرت تقریبا ۳ قاشق غذاخوری میشود.
۷-با ماسوره های مختلف میتوانید شکلهای زیبایی را فرم دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه