آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه گلهای شکری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه گلهای شکری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

پودر قند 220 گرم
تخم مرغ (سفیده) 1 عدد
نشاسته ذرت 30 گرم
کرم تارتار 1/8 قاشق چای خوری
رنگ خوراکی چند قطره

طرز تهیه

1-سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را ابتدا با دور کند سپس با دور تند همزن بزنید تا سفیده کاملا فرم بگیرد.

2-سپس پودر قند و نشاسته ذرت را باهم مخلوط کرده و قاشق قاشق به سفیده اضافه کنید و همچنان به هم زدن ادامه دهید تا وقتی که مایه سفتی مثل ماست چکیده بدست بیاید سپس می توانید به چند قسمت تقسیم کرده و با رنگ دلخواه مخلوط کنید.

3-مایه را داخل قیف ریخته و با ماسوره روی کاغذ روغنی شکل دهید و چند ساعت اجازه دهید تا گلها کاملا خشک و آماده شوند.

4-با توجه به بزرگ و کوچک بودن تخم مرغها هنگام اضافه کردن پودر قند دقت کنید که مایه خیلی سفت نشود اگر هم کمی شل بود و خوب فرم نمی گرفت مقداری پودر قند اضافه کنید.

سایر نکات

۱-برای تزئین باید ابتدا کیک را با خامه یا گاناش بپوشانید سپس گلها را روی آن قرار دهید.
۲- به جای کرم تار تار میتوانید از ۳-۲قطره آبلیمو استفاده کنید.
۳-اگر سفیده به دمای محیط رسیده باشد خیلی زود تر و بهتر فرم میگیرد.
۴-به جای کاغذ روغنی می توانید از سینی که کمی چرب شده استفاده کنید.
۵-نشاسته ذرت سفید رنگ و آرد ذرت زرد رنگ است که باید برای این دستور از نشاسته استفاده کنید.
۶-پودر قند با پیمانه ۱/۵ لیوان و نشاسته ذرت تقریبا ۳ قاشق غذاخوری میشود.
۷-با ماسوره های مختلف میتوانید شکلهای زیبایی را فرم دهید.
طرز تهیه گلهای شکری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی