آموزش طرز تهیه گردو پاره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
150 گرم کره(به دمای محیط رسیده)
3 قاشق غذاخوری پودر قند
1 لیوان گردو(ریز خرد شده)
1 استکان ایرمیک(آرد سمولینا حدود 60 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
9 قاشق غذاخوری پر آرد
زرده تخم مرغ برای رویش
چند قطره روغن زیتون
گردو نصف شده
برای شربت:
3.5 لیوان آب
3.5 لیوان شکر
آب و شکر را میجوشانیم
طرز تهیه
تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی شود( باید آرد کم کم و با کنترل ریخته شود ته خمیر نرمی شود) شکل میدیم و زرده تخم مرغ میزنیم . در فر (180 درجه) تا زمانی که طلایی شود میپزیم. شربت از قبل حاضر شده و خنک را روی تاتلی گرم میریزیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه