آموزش طرز تهیه گرده نان محلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
آرد 5 لیوان
پودر خمیر 1 قاشق غذا خوری
رازیانه 1 قاشق غذا خوری
زیره 1 قاشق چای خوری
سیاه دانه 1 قاشق چای خوری
شکر یا(خرما) 1 لیوان
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
1-خمیرش مثل خمیر جادویی هست. همه اينا رو آروم آروم با هم مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و برای دو الی سه ساعت جای گرمی میذاریم تا وربیاد.
2-بعد میتونید روی ساجِ دسته دار پهن کنید و روی ذغال که داخله منقل بپزید یا توی فر ( من دمای ۱۶۰درجه سانتیگراد و ۲۰ دقیقه گذاشتم) یا توی تابه و داخل روغن سرخ کنید. حتما امتحان کنید عالی ميشه.
3-میتونید از مغز گردو هم استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه