آموزش طرز تهیه کیک_زردآلو . . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ …………………. 3 عدد
شکر ………………………. 1 ليوان
روغن مايع ……………….. 1 فنجان
شير ……………………….. 1 فنجان
بيکينگ پودر ……………… نصف قاشق چاي خوري
وانيل ……………………… نصف قاشق چاي خوري
زردآلو …………………….. 1 کاسه
آرد ………………………… يک و نيم ليوان
طرز تهیه
تخم مرغ ها و شکر را در ظرفي ريخته و با همزن برقي به مدت 3 دقيقه مي زنيم. روغن مايع، شير و وانيل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه مي دهيم. آرد و بيکينگ پودر را اضافه کرده و دوباره هم مي زنيم. خمير را در قالب مورد نظر که از قبل چرب کرده ايم مي ريزيم و زردآلوهاي تکه شده ي بدون هسته را روي خمير مي چينيم. قالب را به مدت 25 الي 30 دقيقه در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم، قرار مي دهيم تا روي کيک کمي طلايي شود و هنگام سرو در صورت دلخواه روي آن پودر شکر مي پاشيم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه