آموزش طرز تهیه کیک_به . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
تخممرغ ……………. 3 عدد
شکر …………………. 3 فنجان قهوهخوری
کره ………………….. 1 قاشق غذاخوری پُر(همدما با اتاق)
روغن مایع ………….. 1 فنجان قهوهخوری
آرد …………………… یک و نیم لیوان
نمک …………………. نوک قاشق چایخوری
بیکینگپودر ………… 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین ……….. 1 قاشق مرباخوری
مغز گردو ……………. 1 فنجان(خرد شده)
پَرِک پسته …………… به مقدار دلخواه(برای تزیین کیک)
.
مواد لازم مخلوط به :
به ……………………. 2 عدد متوسط
شکر …………………. 1 فنجان
آب …………………… یک و نیم لیوان
طرز تهیه
بهها را پوست کنده و هستهی آنها را جدا میکنیم. بههای پوستکنده را برشهای ضخیم زده و کف یک تابهی پهن میچینیم. آب را درون تابه ریخته و شکر را روی برشهای به میریزیم. تابه را روی شعله ی کم اجاق قرار داده و اجازه میدهیم برشهای به، حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه، به آرامی بپزد. در ظرف مناسبی، تخم_مرغ ها و شکر را به وسیلهی همزن برقی به خوبی میزنیم سپس کره ی همدما با اتاق و روغن مایع را اضافه کرده و به زدن ادامه میدهیم. آرد ، بیکینگ پودر، پودر دارچین و نمک را در ظرف دیگری الک کرده سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و همهی مواد را به خوبی هم زده و مخلوط میکنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود سپس مغز گردو ی خرد شده را به خمیر اضافه کرده و به آرامی به وسیلهی لیسک، خمیر را هم میزنیم. برشهای به پخته شده را کف قالبی به قطر ۲۰ سانتیمتر که داخل آن را چرب کردهایم، کنار هم میچینیم سپس خمیر را روی برشهای به میریزیم. قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد روشن کردهایم، قرار میدهیم سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم به مدت ۱۵ دقیقه، کیک به همان حالت، درون قالب باقی بماند سپس قالب را درون ظرف مورد نظر برمیگردانیم و بعد از این که کیک کاملا خنک شد، روی آن را با پرک یا خلال پسته تزیین کرده و سرو میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه