آموزش طرز تهیه کیک ۱۲۳۴ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
کره (50گرم کره و نصف لیوان روغن) 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
شکر 2 پیمانه
آرد 3 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 3قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد
نمک 1 پنس
طرز تهیه
1-فر رو روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۰ فارنهایت قرار بدید .کره و شکر و وانیل رو خوب بزنید تا کرم رنگ بشه.
2-بعد که کاملا پف کرد و رنگش روشن شد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کرده و خوب بزنید. مهمه که خوب هم بزنید توی کیفیت کیک خیلی تاثیر میذاره.
3-آرد و بیکینگ پودر و نمک رو ۳ بار الک کنید..حالا یک سوم آرد رو توی مخلوط ریخته و هم بزنید .
4-بعد نصف شیر رو بریزید و هم بزنید…بعد نصفی از آرد باقی مونده…بعد بقیه شیر…بعد هرچی آرد مونده…پس به ترتیب مواد رو اینطوری مخلوط میکنیم.
5-زیاد هم هم نزنید. برای هر مرحله پنج ثانیه کافیه.باید همون موقع که فر رو روشن کردید به اندازه کف قالب کاغذ روغنی ببرید و کف قالب رو کاغذ بذارید.
6-مواد را داخل قالب ریخته و سه بار به زمین بکوبید تا هوای آن خارج شود و در طبقه وسط فر به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بستگی به فر قرار دهید.
7-با این مقدار مواد ۲ عدد کیک درقالب ۲۵ سانتی داریم.
سایر نکات
این کیک خیلی اسفنجی و خوبه و در مواردی که امکان درست کردن کیک اسفنجی نیست جایگزین خوبیه.دلیل نامگذاری این کیک هم رسپی ساده اونه. ۱۲۳۴۱ پیمانه روغن و ۱ پیمانه شیر۲ پیمانه شکر۳ پیمانه آرد۴ عدد تخم مرغاینجوری هر جا که خواستین بدون داشتن دستور میتونین کیک درست کنید چون راحته و تو ذهن خوب میمونه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه