آموزش طرز تهیه کیک ۱۲۳۴ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
کره 1 پیمانه
شکر 2 پیمانه
آرد 3 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1 پیمانه
بیکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
نمک1 پنس
طرز تهیه
1-ابتدا کره،شکر و وانیل را باهمزن بزنید ،ٱنقدر که کامل رنگ مواد روشن شود.سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و باز بزنید.
2-آرد و بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید.آرد و شیر را در چند مرحله به مواد اضافه کنید،ابتدا یک سوم آرد بعد نصف شیر،یک سوم آرد نصف شیر و در آخر باقیمانده آرد.
3-در این مراحل خیلی کم هم بزنید.کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و مواد را داخل قالب بریزید.
4-قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.زمان پخت بستگی به فر دارد،با خلال تست کرده و هرگاه خلال تمیز از کیک بیرون آمد کیک شما پخته است.
سایر نکات
این کیک طعم لذیذی دارد و بدون افزودنی هم خوشمزه است.
برای برش و کیک های سه بعدی کاربرد زیادی دارد.
یک پنس نمک یعنی همان مقداری که بین دو انگشت شصت و سبابه میگیریم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه