آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک یخچالی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک یخچالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

بیسکوییت پتی بور : ۳ بسته ساده
شیر : ۲ لیوان و نیم
شکر : نصف لیوان
آرد سفید : ۲ ق.غ
نشاسته ذرت : ۱ ق.غ (اگر در دسترس نبود آرد سفید رو جایگزین کنید)
پودر کاکائو : ۳ ق.غ
کره : ۳۰ گرم
شکلات رنده شده : ۵۰ گرم (۵ ق.غ)
‌‌

طرز تهیه

1. آرد و شکر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو توی یک قابلمه ریختم شیر را اضافه کرده و روی حرارت نسبتا ملایم قرار دادم و مرتب هم زدم که به غلظتی شبیه فرنی برسه.
۲. از روی حرارت برداشته و کره و مقداری وانیل رو به مواد اضافه کردم.
۳. کف قالب مورد نظر (از قالب مستطیل شکل استفاده کردم) کیسه فریزر باز کردم.
۴. اول مقداری (یک لایه نازک) از مایه پودینگ را ریختم و یک لایه بیسکوییت چیدم و پودینگ داغ را روی بیسکوییت ریختم بطور یکنواخت همه جا پخش کردم (به ضخامت تقریبا نیم میلی متر).
۵. سپس لایه بعدی بیسکوییتها رو چیدم و دوباره چند قاشق از مواد روی بیسکوییتها ریختم و صاف کردم این کار رو تا چند لایه ادامه میدیم.
۶. لایه آخر یک ردیف بیسکوییت چیدم و روی قالب رو با کیسه فریزر پوشونوم.
۷. به مدت پنج ۶ ساعت در یخچال قرار دادم.
۸. بعد از این مدت قالب رو توی ظرف مورد نظر برگردوندم و سلفون رو جدا کردم.
۹. شکلات تخته ای را بصورت بنماری آب کردم و روی کیک ریختم بمدت ۱ ساعت گذاشتم تو یخچال تا ببنده.
‌‌
طرز تهیه کیک یخچالی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی