آموزش طرز تهیه کیک یخچالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۸۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
بیسکویت دایجستیو 800 گرم
مغز گردو یا فندق 100 گرم
شکر 200 گرم
پودر کاکائو 60 گرم
آب 240 میلی لیتر
کره 150 گرم
وانیل 1 قاشق چای خوری
خامه صبحانه 120 گرم
شکلات تخته ای 120 گرم
سایر نکات
1-ابتدا بیسکویت ها را با دست خرد میکنیم
2-مغز گردو یا فندق را به مدت۵دقیقه با حرارت ملایم تفت میدهیم تا بو داده شوند و به بیسکویت های خرد شده اضافه میکنیم.
3-شکر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و آب را کم کم به آن اضافه میکنیم و در آخر کره را اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط به مدت ۸-۷دقیقه میگذاریم بجوشد بعد شعله را خاموش میکنیم و میگذاریم به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه خنک شود.
4-بعد وانیل را اضافه میکنیم سپس مواد سس کاکائویی رابه بیسکویت های خرد شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
5-کف قالب کمربندی ۲۳cm یه نایلون پهن میکنیم و مواد بیسکویتی را در قالب ریخته و خوب پهن میکنیم و به مدت نیم الی یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
6-خامه را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود سپس از روی حرارت برمیداریم و شکلات تخته ای را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود.
7-کیک را از یخچال بیرون می آوریم و مخلوط خامه و شکلات را روی آن میریزیم و روی آن را صاف میکنیم و دوباره به مدت۳ الی۴ساعت در یخچال قرار میدهیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه