آموزش طرز تهیه کیک یخچالی هویج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
هویج 500 گرم
شکر 2/3 لیوان
نشاسته ذرت 3 قاشق غذا خوری
آب 1 لیوان
بیسکویت پتی بور 2 بسته
گلاب 3 قاشق غذا خوری
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-بتدا هویج را پوست کنده و بپزید تا کاملا له شوند و شکر را اضافه نمایید تا شکر حل بشود.
2-نشاسته ذرت را با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و هویج پوره شده و پودر هل را اضافه نمایید روی حرارت ملایم دائما هم بزنید تا غلیظ شوند.
3-سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی مواد خنک شود.
4-بیسکوییت را کف ظرف مورد نظر بچینید و یک لایه از مواد روی آن بریزید و این مراحل را تکرار نمایید سپس ظرف را به مدت ۴تا۵ ساعت در یخچال قرار دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه