آموزش طرز تهیه کیک یخچالی مخصوص تولد بدون شکر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
شیر عسلی 2 لیوان
آرد ذرت 2 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو1 قاشق سوپ خوری
شکلات تخته ای شیرین 50 گرم
بیسکویت پتی بور ساده 4 بسته
نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
کره 25 گرم
گلاب1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
ابتدا مواد خشک از جمله آرد ها و وانیل رو با هم مخلوط کنید داخل ظرفی که میخواهید روی حرارت بگذارید
شیر عسلی را کم کم اضافه و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود
مخلوط را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید
کره و شکلات تخته ای رو اضافه کنید
وقتی مواد غلیظ شد گلاب را اضافه کنید
مواد که به. غلظت مطلوب رسید حرارت را خاموش کنید و بگذارید سرد شود. مواد نه خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشد چون سرد هم که شود می بندد
سینی مناسب و اندازه انتخاب کنید
ابتدا یک ردیف بیسکوییت به شکل یا عدد دلخواه بچینید و اندازه و سایز آن را تنظیم کنید
من اول یک ردیف بیسکوییت به شکل عدد ۴۰ گذاشتم بعد از مواد خیلی کم با قاشق چایخوری برداشتم ته بیسکوییت زدم و از سمت مواد روی سینی گذاشتم تا فیکس شود
به همین ترتیب مواد زدم و رو هم گذاشتم چهار ردیف مرتب و یک اندازه . از بیسکوییت شکسته استفاده نکنید
بعد باقی مانده مواد رو روی کل بیسکوییت ها زدم و با کاردک صاف کردم.
به مدت چهار ساعت به بالا بگذارید یخچال تا مواد به خورد بیسکوییت ها برود اگر یک شب تا صبح بماند خیلی بهتر می شود.
روی کار رو طبق تصویر خامه بزنید و به دلخواه تزیین کنید . من مرنگ هم درست کردم به صورت دو رنگ قرمز سفید به این صورت که به مواد کمی رنگ قرمز زدم و یک هم کوچیک زدم.
سایر نکات
کیک یخچالی مخصوص تولد بدون شکر
شکر در مواد نیست چون شکلات تخته ای و شیر عسلی شیرینی دسر رو تأمین میکند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه