آموزش طرز تهیه کیک گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم خمیر
تخم مرغ ۴ عدد
ماست ۱ لیوان
آرد الک شده ۲ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد میانی :
پیاز درشت ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم( که من از گوشت چرخ کرده مرغ استفاده کردم)
قارچ به مقدار لازم
فلفل دلمه ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
فلفل و نمک و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه
طرز تهیه خمیر:
تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید .سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید .و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
طرز تهیه مواد میانی:
پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید(مثل مواد ماکارونی)
کف یه قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید نصف خمیر رو بریزید( اگر از قالب سیلیکونیه طرحدار استفاده میکنید کاغذ روغنی لازم نیست فقط قالب رو خوب چرب کنید)
مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون نصف پنیر رو بریزید .بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید بقیه پنیر را هم روی کیک میریزیم.
فر را که از قبل گرم کردیم.مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر میذاریم تا خمیر خوب بپزه و تا حدودی پف بکنه .میتونید چند دقیقه گریل فر رو هم درپایان روشن کنید تا پنیر برشته شود
اجازه بدید دمای کیک کمی پایین بیاد و اونو به ظرفتون انتقال بدید و با هرچیزی که خواستید تزئین کنید که من با گوجه فرنگی و نعناع و پیازچه تزئین کردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه