آموزش طرز تهیه کیک گلابی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
ماست 1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر 1 بسته کوچک
وانیل شکری 1 بسته کوچک
گلابی 4 عدد
طرز تهیه
1-تمام مواد رو از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
2-فر را روشن کنید تا خوب گرم شود.
3-آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید.
4-تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن آنقدر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
5-روغن و ماست را اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن با دور کند بزنید.
6-آرد را کم کم داخل مایع الک کنید و از یک طرف به صورت دورانی هم بزنید .
7-گلابی ها رو پوست کنده و داخل قالب مورد نظر بچینید و مایع کیک را روی آن بریزید.
8-بهتر است از قالب کمربندی برای این کیک استفاده کنید.
9-قالب را با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.
10-پس از ۵۰ دقیقه خلال دندانی را داخل کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک آماده اس و میتوانید یکی دو دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.
11-قالب را خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود و سپس کیک را خارج کنید.
سایر نکات
اگر بکینگ پودر و وانیل بسته ای در دسترس نداشتید یک ق چ خ بکینگ پودر و 1/4 ق چ خ وانیل استفاده کنید.
اگر همزن برقی ندارید میتوانید از غذا ساز یا آب میوه گیری برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید.
اگر قالبتان کمر بندی نیست حتما کف قالب کاغذ روغنی بیندازید.
بهترین ماست برای این دستور ماست سون هست.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه