آموزش طرز تهیه کیک گریدر باسس پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد 3.5 پیمانه – سن ایچ 1 پیمانه (1/2 پیمانه سن ایچ 1/2 پیمانه آب) من از سن ایچ پرتقال استفاده کردم – روغن مایع 1 پیمانه – شکر 1.5 پیمانه – تخم مرغ 5 عدد – بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری پر – وانیل 1.2 قاشق چایخوری ابتدا تخممرغ ها را شکسته با شکر و وانیل خوب می زنیم تا کاملا دو برابر و حجیم شود به مدت تقریبا 10 دقیقه هم بزنید. روغن مایع و شربت پرتقال را به تدریج اضافه کرده و با دور کند همزن می زنیم تا مخلوط شوند. آرد و بکینگ پودر الک شده به تدریج و دورانی به مایع کیک اضافه می کنید و مخلوط شوند. در فر از قبل گرم شد با درجه حرارت 170 درجه به مدت 1 ساعت قرار می دهیم. برای سس پرتقالی: یک لیوان آب پرتقال – 2 تا 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
طرز تهیه
دو قاشق غذاخوری شکر میزاریم روی گاز تا شکر حل شود و نصف بسته کمتر ژله پرتقال بهش اضافه می کنیم بعد از روی حرارت برمی داریم میزاریم خنک بشود و روی کیک میریزیم شیرینش بستگی به آب پرتقالتون دارد تست کنید خودتون که زیاد شیرین نشود .
نکته: این کیک بدون سس هم خوشمزه هستش و بافت نرم و فوق العاده داره و خوش طعم و عطر هست، پیشنهاد می کنم درست کنید حتما
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه