آموزش طرز تهیه کیک گریدر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
آرد 3 پیمانه
شکر 2 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
شیر 1 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
مواد لازم برای سس
شکر 1 پیمانه
شیر یا خامه 1/2 پیمانه
آب 1/4 پیمانه
کره 80 گرم
طرز تهیه
1-اول از همه سه پیمانه آرد رو با دوقاشق بکینگ پودر پنج بار الک میکنیم . سپس پنج عدد تخم مرغ رو با شکر ده دقیقه میزنم تا رنگش روشن و حجمش دوبرابر بشه.
2-و بعد شیر ولرم و روغن رو در دو مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس وانیل رو اضافه میکنیم و کمی مخلوط میکنیم
3-آرد را کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم با لیسک و یا قاشق چوبی به صورت دورانی هم میزنیم (فولد میکنیم و یا همون تا زدن مواد
4-سپس قالب را کمی چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد رو درون قالب ریخته و توی فر در دمای ۱۸۰گذاشته به مدت ۴۵تا ۵۵دقیقه که البته من توی پلوپز پختم یک ساعت و نیم زمان برد
5-وقتی کیک آماده شد میزاریم خنک شه و از قالب جداش میکنیم با کمی پودر قند و سس کارامل تزیینش میکنیم
6-برای تهیه سس کارامل : شکر و آب رو میزاریم با حرارت متوسط جوش بیاد و شروع به هم زدن میکنیم تا کمی طلایی رنگ بشه .
7-سپس کره رو اضافه میکنیم کرده که ذوب شد، شیر رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسه(مراقب باشید خیلی غلیظ نشه چون تبدیل به تافی میشه)
8-و بعد از روی حرارت برمیداریم و چند دقیقه صبر میکنیم سپس توی قیف یا نایلون فریزر ریخته و روی کیک رو تزیین میکنیم .
سایر نکات
من در زمان اضافه کردن وانیل کمی عرق هل و زعفران هم اضافه کردم و البته کمی کنجد که دل بخواهه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه