آموزش طرز تهیه کیک گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 1نفر
تخم مرغ 6 عدد
روغن 1 پیمانه
شکر 1/4 پیمانه
شیر 1 پیمانه
آرد 2.5 پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری سرپر
بیکینگ پودر 1/4 قاشق غذا خوری
اسانس وانیل چند قطره
گردو خردشده 1/2 پیمانه
طرز تهیه
1-برای تهیه این کیک ابتدا باید تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند از آرد یک قاشق غذاخوری سر پر کم میکنیم و یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به آرد اضافه میکنیم بکینگ پودر را نیز اضافه کرده و سه بار الک میکنیم.
2-ابتدا شکر و روغن را مخلوط کرده و هم میزنیم تا سفید شود بعد زرده های تخم مرغ را با فاصله اضافه میکنیم و حدود پنج دقیقه هم میزنیم اسانس وانیل را نیز در این مرحله اضافه میکنیم
3-خلوط آرد و شیر را نیز کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد از آن گردو پودر شده را اضافه میکنیم وهم میزنیم
4-سفیده های تخم مرغ را آنقدر میزنیم تا سفت شود و زمانی که ظرف را بر میگردانیم نریزد و به آرامی با لیسک به موادمان اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم تا با مواد مخلوط شود
5-کف قالب مورد نظر را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم و مواد را درون قالب میریزیم و درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰دقیقه در طبقه وسط قرار میدهیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه