آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک گردویی با خامه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک گردویی با خامه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 1 پیمانه
گردو پودرشده 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 6 عدد
کره 150 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
وانیل‏ به مقدار لازم
خامه‏ فرم گرفته 450 گرم

طرز تهیه

1-زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و سفیده را در ظرفی جداگانه با همزن برقی بزنید تا حالت برفی پیدا کند. طوریکه وقتی ظرف را برمی‌گردانید نریزد. زرده تخم‌مرغ را هم با وانیل، شکر، بیکینگ‌پودر و کره مخلوط کنید.

2-سفیده‌ها را کم‌کم به مخلوط زرده و کره اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. سپس آرد و گردوی پودر شده را قاشق قاشق اضافه کرده و خیلی آرام و در یک جهت مخلوط کنید

3-مخلوط آماده شده را در قالب یا قالب‌هایی که چرب کرده‌اید بریزید و درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده‌اید، به مدت ۴۰تا۶۰ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.

4-در ۳۰ دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید چون پف کیک می خوابد. برای مطمئن شدن از پخت کامل کیک خلال چوبی را درون کیک فروکنید و بیرون بکشید، اگر تمیز بود کیک شما کاملا پخته است.

5-خامه قنادی را در دمای محیط قرار داده و کمی بعد از خارج شدن از حالت انجماد، آن را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه با همزن می‌زنیم تا خامه فرم‌دهی شود.

6-کیک را به تعداد لایه‌های دلخواه برش داده و بعد از سرد شدن بین لایه‌ها و روی کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید.
طرز تهیه کیک گردویی با خامه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی