آموزش طرز تهیه کیک کیف عروس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
2 فنجان قهوه خوری ترک شکر(دو فنجان 102 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 فنجان قهوه خوری روغن مایع(60 گرم)
2 لیوان شیر(پیمانه قنادی هم میشود)
2 لیوان + 1 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای داخل کیک:
2 استکان شیر(200 گرم)
2 پاکت کرم شانتی
شیر را با کرم شانتی هم بزنید تا فرم بگیرد میتوانید از خامه قنادی آماده استفاده کنید.
برای روی کیک: شکلات آب شده
طرز تهیه
تمام مواد کیک را با هم مخلوط کنید و مایه کیک را آماده کنید تا مثل مایه کیک شود. ماهیتابه را گرم کنید و با قاشق غذاخوری از مایه کیک در ماهیتابه بریزید. وقتی روی کیک حباب زد بردارید و فقط یک طرف را بپزید.(خیلی نپزد) . معمولا زمان پخت را میفهمیم . کیک های پخته شده را داخل دستمال(دستمال کاغذی حوله ای) گذاشته سپس داخل کیسه پلاستیک بذارید تا خشک نشود. بعد از خنک شدن کرم شانتی آماده شده را داخل کیک بذارید و تا کنید و خامه را به پسته و یا پودر نارگیل و هر چیزی که دوست داشته باشیم میزنیم . میتوانید داخل کرم شانتی فندق و یا گردوی خرد شده بریزید. موقعی که کیک گرم است اصلا داخلش کرم شانتی نذارید چون کرم شانتی نرم میشود و کیک نمیچسبد . روی کیک را با شکلات آب شده تزیین کنید.
نکته:
❣کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر
استفاده میشود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه