آموزش طرز تهیه کیک کوکواستار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای کیک:
3 تخم مرغ
1/2 پیمانه شکر
1 قاشق غذاخوری آب گرم
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری کمتر از یک پیمانه، آرد
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 پیمانه شیر برای خیس کردن کیک
–
برای قسمت کوکواستار:
1 پاکت پودر کرم شانتی
کمتر از 1/2 پیمانه شیر
1 قاشق غذاخوری پر کره آب شده و سرد شده
2 پیمانه پودر نارگیل
2 قاشق غذاخوری پودر قند
–
برای گاناش:
200 میلی لیتر خامه
120 گرم شکلات
–
طرز تهیه
برای کیک، شکر، تخم مرغ ها و آب گرم رو اونقدر بزنین تا رنگش روشن شه.آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر رو مخلوط کنین و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. در قالب کمربندی 26 سانتیمتری بریزین و در فر گرم شده 180 درجه، 20 دقیقه بپزین.
برای قسمت کوکواستار، کرم شانتی رو با شیر خوب فرم بدین، بقیه موادو اضافه کنین و هم بزنین.
کیک رو از داخل قالب کمربندی دربیارین و داخل یکی دیگه بزارین بعد وقتیکه هنوز گرمه، شیر سرد بریزین همه جای کیک و بعد خامه کوکواستار رو بدین روش و با لیسک یکنواخت کنین و برای گاناش هم، خامه رو گرم کنین و روی شکلات بریزین و مخلوط کنین، بعد که کاملا سرد شد، روی خامه کوکواستار بریزین.
حداقل 3-4 ساعت باید یخچال بمونه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه