آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک کره ای مرطوب

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک کره ای مرطوب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 1نفر

آرد سفید 3 پیمانه
شکر 2 پیمانه
نمک 1 پنس
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
باترمیلک 1 پیمانه
کره 220 گرم
وانیل‏ 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد

طرز تهیه

1-برای درست کردن کیک کره ای،همیشه مواد رو از قبل از یخچال درآورده تا به دمای محیط برسند.

2-برای درست کردن باتر میلک،۱ق.غ آبلیمو یا سرکه سفید را به ۱پیمانه شیر اضافه کنید وبرای حداقل ۱۵ دقیقه به حال خود رها کنید.

3-قالب رو چرب کرده،آرد پاشی نمایید یا کاغذ روغنی انداخته وفر را رو ۱۸۰ درجه روشن کنید.

4-کره نرم شده را با شکر به مدت ۵تا ۱۰بزنید تا پوک وسبک شود.وانیل را اضافه کرده وتخم مرغها رو دانه دانه اضافه کرده وهم بزنید.

5-آرد +ب.پودر+جوش شیرین+نمک را مخلوط کرده،۳بار الک کنید

6-آرد وباتر میلک را به تناوب به مواد کیک اضافه کرده وبا همزن در حد مخلوط شدن بزنید(از همزدن زیاد بپرهیزید.

7-مواد را داخل قالب ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ تا ۶۰دقیقه(بسته به نوع فر)قرار دهید.

سایر نکات

حتما مواد را دقیق انداره گیری کنید وحتما تخم مرغ وکره به دمای محیط برسند.
طرز تهیه کیک کره ای مرطوب

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی