آموزش طرز تهیه کیک کرامبل هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای قسمت کرامبل:
4 قاشق سوپ خوری یا 60 گرم کره
3/4 پیمانه یا 105 گرم آرد
1/3 پیمانه یا 70 گرم شکر
1 قاشق مرباخوری دارچین
1 قاشق مرباخوری وانیل
برای کیک:
2ونیم پیمانه یا 350 گرم آرد
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
1 قاشق مرباخوری جوش شیرین ولی چون ضرر داره بجاش 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنین
1 پنس نمک
وانیل
150 گرم کره نرم و در دمای اتاق
1 پیمانه یا 200 گرم شکر
2 تخم مرغ بزرگ
1 پیمانه یا 240 گرم شیر
2 هلو یا شفتالو بزرگ، اسلایس شده
1 قاشق سوپ خوری سرکه سیب
اسانس هلو (اختیاری)
طرز تهیه
فر رو در دمای 175 درجه بزارین، برای کرامبل، کره رو آب کنین ولی نسوزونین، بعد ولرم که شد، آرد، شکر، وانیل و دارچین رو باهم مخلوط کنین و کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا مثل شن شه.بعد بزارین یخچال.
یک قالب 24-26 سانتیمتری روغن بمالین و ته و اطرافش کاغذ روغنی بزارین.
برای کیک، شیر رو اگه سرده، گرم کنین تا ولرم شه، سرکه رو اضافه کنید و مخلوط کنین و صبر کنید تا ببره.
آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و وانیل رو مخلوط کنین و الک کنین، در یک کاسه دیگه، کره و شکر رو خوب مخلوط کنید تا مثل خامه شه، سپس یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه کنین و هرسری خوب بزنین، بعد شیر بریده رو اضافه کنید و بزنین.
مواد خشک رو در 3 مرحله اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.مایع کیک غلیظ میشه.کیک رو داخل قالب بریزین و یکنواخت کنین و هلو هارو روش بچینین، طوریکه جای خالی نمونه.بعد کرامبل های سرد رو روش بریزین و یکنواخت پخش کنین و 50-60 دقیقه بپزین.30 دقیقه اول در فر رو اصلا باز نکنین. بعد از 35 دقیقه فن رو روشن کنین، یکم دیر میپزه.اگه خلال دندان چوبی تمیز دربیاد از توش، یعنی پخته.
میتونین روش پودر شکر الک کنین.
⚠میتونین مقدار آرد کیک رو کمتر بزنین چند قاشق تا سفت نشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه