آموزش طرز تهیه کیک کدو حلوایی ِ زنجبیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کدوحلوایی …………………… 1 عدد(کوچک)
روغن زیتون ………………….. 1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای …………………. 2 قاشق غذاخوری
آرد ……………………………… 3 لیوان
بیکینگ پودر ………………….. 2 قاشق چای خوری
پودر دارچین ………………….. نصف قاشق چای خوری
پودر میخک ……………………. نصف قاشق چای خوری
نمک …………………………… نصف قاشق چای خوری
پودر جوز هندی ………………. یک چهارم قاشق چای خوری
کره ……………………………. سه چهارم لیوان
شکر ……………………………. یک و نیم لیوان
تخم مرغ ……………………….. 3 عدد
خامه ……………………………. سه چهارم لیوان
وانیل …………………………… 1 قاشق چای خوری
.
مواد لازم روی کیک:
شکر قهوه ای …………………. یک چهارم لیوان
پودردارچین …………………… 1 قاشق چای خوری
پودر جوز هندی ………………. نوک قاشق چای خوری
پودر میخک …………………… نوک قاشق چای خوری
آرد …………………………….. نصف لیوان
پودر زنجبیل …………………. نوک قاشق چای خوری
نمک …………………………. نوک قاشق چای خوری
کره ی سرد ………………….. 3 قاشق غذاخوری
.
مواد لازم سس کرمی زنجبیلی روی کیک:
خامه ………………………… 1 لیوان
پودر زنجبیل ……………….. یک و نیم قاشق غذاخوری
شکر ………………………… 1 لیوان
آب ………………………….. 1 لیوان
کره …………………………. 2 قاشق غذاخوری
نمک ………………………… نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه
تخمه های کدوحلوایی را جدا کرده و آن را به تکه های کوچکی تقسیم می کنیم و درون سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم. روغن_زیتون و شکر قهوه ای را روی تکه های کدو حلوایی می ریزیم و سینی فر را به مدت 45 دقیقه، درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس اجازه می دهیم، خنک شود. کدوحلوایی های خنک شده را له کرده و به حالت پوره درمی آوریم. در یک ظرف مناسب بزرگ، آرد ، بیکینگ پودر، پودر دارچین ، پودر میخک ، نمک و پودر جوز هندی را ریخته و خوب با هم مخلوط می کنیم. کره و شکر را در یک ظرف دیگر ریخته و به وسیله ی همزن برقی، خوب می زنیم تا قوام کِرِمی پیدا کند سپس تخم_مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کرده و با همزن برقی می زنیم تا همه ی مواد به خوبی با هم مخلوط شده و یکدست شود سپس خامه ، پوره ی کدو حلوایی و وانیل را به آن اضافه کرده و دوباره همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی هم می زنیم. برای تهیه مایه ی روی کیک، در ظرف مناسبی شکر قهوه ای، آرد، دارچین، پودر زنجبیل ، پودر جوز هندی، پودر میخک، نمک و کره را به خوبی مخلوط کرده و با دست ورز می دهیم تا خمیر شکننده ای حاصل شود. یک قالب کمربندی به قطر 20 سانتی متر را در نظر گرفته و کف آن را خوب آردپاشی می کنیم و نصف خمیر تخم مرغی را درون قالب می ریزیم سپس دو سوم از خمیر شکننده را روی خمیرِ درون قالب می ریزیم و بقیه ی خمیر تخم مرغ دار را درون قالب می ریزیم و در آخر باقی مانده ی خمیر شکننده را درون قالب می ریزیم. قالب کیک را به مدت حدود یک الی یک و نیم ساعت درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم. برای تهیه سس زنجبیلی کیک، خامه، پودر زنجبیل، شکر، آب، کره و نمک را در قابلمه ای ریخته و مخلوط می کنیم و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم تا بجوشد و قوام پیدا کند. بعد از این که کیک خنک شد و از قالب خارج کردیم، آن را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و سس زنجبیل را روی تمام سطح آن می ریزیم و سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه