آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک کاکائویی داخل پوست پرتقال

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک کاکائویی داخل پوست پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

2 عدد تخم مرغ
5 قاشق غذاخوری ماست
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری )
1.5 لیوان آرد
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

طرز تهیه

ابتدا پرتقال ها را از وسط نصف کنید. با قاشق غذاخوری پرتقال را از کناره ها از پوست جدا کنید و داخل پرتقال را خالی کنید. شکر و تخم مرغ را تا وقتی که به قوام خامه برسد خوب هم بزنید. سپس روغن مایع ، ماست ، آرد ، پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کنید و کمی هم بزنید (در حد مخلوط شدن مواد هم بزنید کافی است) به مقدار مساوی از مایه کیک داخل پوست های پرتقال تا نصف بریزید. اگر زیاد پر کنید موقع پخت سر ریز میشود. سپس داخل کاغذ مافین بذارید و داخل قالب مافین ثابت نگه دارید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که تست خلال دندان تمیز بیرون بیاد بپزید. با این مقدار مواد 14 عدد کیک آماده میشود. پرتقال های من بزرگ بود اگر شما پرتقال های کوچک انتخاب کنید تعداد کیک بیشتر میشود. میتوانید مقدار مواد را کم و یا دو برابر کنید.
طرز تهیه کیک کاکائویی داخل پوست پرتقال

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی