آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک کاکائویی با بادام

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک کاکائویی با بادام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰د دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

کره (آب شده) 1/4 فنجان
پودر قند 2 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 فنجان
آرد 2 فنجان
بیکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری
شکلات بزرگ (آب کرده و تخته ای شیرین) 2 قطعه
بادام (پوست کنده و خرد شده) 1 فنجان
خامه‏ (زده شده و شیرین) 2 فنجان

طرز تهیه

ابتدا به تدریج ۱ونیم فنجان پودر قند و بعد تخم مرغ را به كره آب شده اضافه كنید و آنها را با همزن برقی خوب بزنید.

وقتی خوب با هم مخلوط شد ، دو سوم شیر را به آن افزوده و آرد ، بیكینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط كرده و بعد از ۳بار الك كردن به تدریج به مواد بیفزایید. بقیه پودر قند را به شکلات آب شده اضافه کرده و بتدریج باقیمانده شیر را نیز به آن بیفزایید و روی حرارت با هم مخلوط کنید.

بعد از اینکه سرد شد آن را به مخلوط اولیه اضافه کنید . خمیر بدست آمده را در یک قالب چرب شده بریزید و آن را حدودا یك ساعت داخل فری كه از قبل داغ شده است قرار دهید.

بعد از پخت كیك را حداقل ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد روی آن را خامه و روی خامه بادام های خرد شده بریزید .
سایر نکات
کیک کاکائویی با بادام

سایر نکات

1)حتما بادام ها را از شب قبل داخل مخلوط شكر،آب و گلاب قرار دهید تا نرم وخوشمزه شوند.
2)یادتان باشد آرد شما باید از نوع مرغوب و سفید باشد و آن را 3بار الك كرده باشید.
3)اگر دوست دارید مقداری شكلات آب شده به خامه اضافه كنید تا خامه كیك شما هم شكلاتی شود.
طرز تهیه کیک کاکائویی با بادام

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی