آموزش طرز تهیه کیک کاراملی کرمدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای سس کارامل:
3 پیمانه شکر
3 پیمانه آب
–
برای کیک :
3 تخم مرغ
1/2 پیمانه شکر
حدود 63 میلی لیتر شیر (حدود 1/4 پیمانه)
1ونیم پیمانه آرد
وانیل
10 گرم بکینگ پودر
–
برای کرم:
3ونیم پیمانه شیر
4 قاشق غذاخوری آرد
5 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
–
طرز تهیه
ابتدا کرم رو تهیه کنین بعد کیکو بعد سس کارامل رو.
برای کرم هم همه موادو روی حرارت ملایم قرار بدین و مدام هم بزنین تا غلیظ شه.
برای کیک، تخم مرغ هارو با شکر بزنین، بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنین و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، بعد از پخت بزارین سرد شه و از وسط نصف کنین و روش سس کارامل رو بریزین و کرم سرد شده بدین و دوباره کیک و سس.
برای سس کارامل، شکر رو بدون هم زدن روی حرارت ملایم قرار بدین تا آب شه، بعد آب رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بشدت مواظب باشین چون خیلی خطرناکه.
میتونین در قالب دایره هم درست کنین.
کیک سرد-سس کارامل گرم و کرم ولرم باید باشه.
نکته:این کیک برا خیلیا خیلی شیرینه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه