آموزش طرز تهیه کیک چند میوه با خامه مخصوص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
تخم مرغ (درشت) 6 عدد
شکر 1 لیوان
آرد 1 لیوان
خامه 1 لیوان
پودر قند 3/4 لیوان
پنیر خامه ای 200 گرم
میوه (۳ تا ۴ نوع مختلف) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰درجه تنظیم کرده و ان را روشن کنید تا داغ شود.
2-تخم مرغ ها و شکر را مخلوط کرده و به خوبی بزنید تا حجم بگیرد.
3-آرد را ۲بار الک کرده و سپس کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک هم بزنید.
4-طوری که مواد را فقط روی هم تا کنید و آنها را به صورت دورانی مخلوط کنید.
5-قالب کیک را چرب کرده یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مواد را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید.
6-پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس آن را به ۲قسمت تقسیم کنید(با این مواد میتوانید ۲عدد کیک که در مجموع ۴قطعه میشود تهیه کنید).
7-پنیر خامه ای و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و ۱ دقیقه با همزن بزنید تا مواد مخلوط شوند.
8-سپس خامه را اضافه کنید و ۳ دقیقه بزنید تا کرم کیک یکدست و سبک شود.
9-میوه های دلخواه خود را به صورتحلقه های نازک برش بزنید.
10-روی هر لایه کیک مقداری کرم خامه ای بزنید.
11-حلقه های میوه را روی آن قرار دهید
12-لایه های کیک را به همین صورت با کرم خامه ای و لایه های میوه پوشش دهید.
13-پس از چیدن لایه ها با باقی مانده کرم خامه ای سطح کیک را پوشش دهید
14-سپس با میوه های مختلف کیک را تزیین کنید ، کیک را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
سایر نکات
1)توجه داشته باشید که خامه شما باید سفت و بدون آب اضافی باشد.ضمنا هنگام مخلوط کردن باید کاملا سرد باشد و با دور تند همزن مخلوط شود.
2)در صورت تمایل مقداری پودر کاکائو یا قهوه هم به مواد کیک اضافه کنید.
3)بعد از تهیه هر لایه و قرار دادن میوه با دست آن لایه را فشار دهید تا محکم شود.
4)کیک آماده را حداقل 4ساعت داخل یخچال قرار دهید(با درپوش).
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه