آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک چغندر (لبو)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک چغندر (لبو) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 8نفر

تخم مرغ 3 عدد
شکر 210 گرم
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری
آرد200 گرم
نمک نوک انگشت
شیر 3 قاشق غذا خوری
روغن مایع 200 میلی لیتر
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
لبو (پوست گرفته و رنده شده) 160 گرم

طرز تهیه

1-فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

2-قالب گرد ۲۰ سانتی را انتخاب و با اسپری داخلش را چرب و کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید.

3-سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده ،سفیده را با همزن بزنید تا فرم بگیرد ، زرده تخم مرغ، وانیل، شکر، روغن را با همزن خوب بزنید ،شیر و چغندر(لبو) را به آن اضافه کرده و با همزن بزنید

4-آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و به مایع زرده اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوطش کنید.

5-و در آخر سفیده فرم گرفته تخم مرغ را به مایع کیک افزوده و مجددا با لیسک همش بزنید

6-مواد مایع کیک رو داخل قالب ریخته و قالب را به مدت تقریبی ۵۰دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.

7-بعد از اطمینان از پخت ،کیک را از فر خارج و بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید.
طرز تهیه کیک چغندر (لبو)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی