آموزش طرز تهیه کیک چغندر (لبو) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 8نفر
تخم مرغ 3 عدد
شکر 210 گرم
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
آرد200 گرم
نمک نوک انگشت
شیر 3 قاشق غذا خوری
روغن مایع 200 میلی لیتر
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
لبو (پوست گرفته و رنده شده) 160 گرم
طرز تهیه
1-فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
2-قالب گرد ۲۰ سانتی را انتخاب و با اسپری داخلش را چرب و کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید.
3-سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده ،سفیده را با همزن بزنید تا فرم بگیرد ، زرده تخم مرغ، وانیل، شکر، روغن را با همزن خوب بزنید ،شیر و چغندر(لبو) را به آن اضافه کرده و با همزن بزنید
4-آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و به مایع زرده اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوطش کنید.
5-و در آخر سفیده فرم گرفته تخم مرغ را به مایع کیک افزوده و مجددا با لیسک همش بزنید
6-مواد مایع کیک رو داخل قالب ریخته و قالب را به مدت تقریبی ۵۰دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
7-بعد از اطمینان از پخت ،کیک را از فر خارج و بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه