آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک چغندر (لبو)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک چغندر (لبو) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 8نفر

تخم مرغ 3 عدد
شکر 210 گرم
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری
آرد200 گرم
نمک نوک انگشت
شیر 3 قاشق غذا خوری
روغن مایع 200 میلی لیتر
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
لبو (پوست گرفته و رنده شده) 160 گرم

طرز تهیه

1-فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

2-قالب گرد ۲۰ سانتی را انتخاب و با اسپری داخلش را چرب و کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید.

3-سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده ،سفیده را با همزن بزنید تا فرم بگیرد ، زرده تخم مرغ، وانیل، شکر، روغن را با همزن خوب بزنید ،شیر و چغندر(لبو) را به آن اضافه کرده و با همزن بزنید

4-آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و به مایع زرده اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوطش کنید.

5-و در آخر سفیده فرم گرفته تخم مرغ را به مایع کیک افزوده و مجددا با لیسک همش بزنید

6-مواد مایع کیک رو داخل قالب ریخته و قالب را به مدت تقریبی ۵۰دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.

7-بعد از اطمینان از پخت ،کیک را از فر خارج و بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید.
طرز تهیه کیک چغندر (لبو)

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی