آموزش طرز تهیه کیک پیراهن صورتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 1نفر
کیک اسفنجی 3 عدد
خامه صبحانه 200 گرم
شکلات تخته ای 800 گرم
خمیر فوندانت صورتی 2 کیلوگرم
طرز تهیه
1-برای تهیه این کیک ابتدا ۳ عدد کیک اسفنجی به قطر ۱۰ سانتیمتر آماده کنید. سپس هر کیک را از وسط به دو نیم تقسیم کنید، بین لایهها کرم یا خامه بمالید و لایهها را روی هم قرار دهید.
2-حالا خامه صبحانه و شکلات تختهای تلخ را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و کنار بگذارید تا کمی غلیظ شود. این مایه گاناش نام دارد. حالااطراف بدنه کیک را کاملا گاناش کشیده و به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا بسته شود و مجدد بعد از بیرون آوردن از یخچال روی آن دوباره گاناش بکشید تا کاملا یکدست شود.
3-سپس در یخچال بگذارید تا بسته شود. حالا آن را از یخچال خارج کنید و از بغل برش بزنید تا قوس دو طرف ایجاد شود و مجدد قسمتهای حالت داده شده را با گاناش بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
4-برای این کار خمیر فوندانت صورتی لازم است. آن را روی سطحی که چرب کردهاید به قطر نیم سانتیمتر پهن کنید وارتفاع، بدنه و دور تا دور کیک را که روی بدنهآن بریلو زدهاید را با خمیر فوندانت بپوشانید.
5-بر ای چینهای پایین کیک، خمیر را به ابعاد ۱۰ × ۵ سانتیمتر پهن کنید و با سمبه روی لبهها و چینها را حالت دهید و با چسب فوندانت به کیک بچسبانید.
6-برای گلها با کاتر گل انژکتوری قالب بزنید و بچسبانید.
سایر نکات
بریلو” ماده ای ژله مانند است که برای چسباندن خمیر فوندانت به کیک به کار می رود و شما می توانید آن را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه