آموزش طرز تهیه کیک پیتزا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
مایه ماکارونی (سرد شده) به مقدار لازم
کالباس (خرد شده) به مقدار لازم
گشنیز (ریز شده) 1 قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای (خرد شده) 1/2 پیمانه
سوسیس (خرد شده) به مقدار لازم
آرد 1.5 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 1/4 پیمانه
ذرت (آب پز شده) 1/2 پیمانه
قارچ (خرد شده) 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی (خرد شده 1/2 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
پنیر پیتزا (رنده شده) 1/2 پیمانه
جعفری (ریز شده) 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-ابتدا تخم مرغ ها را با روغن مایع همزده .بکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده حدود دو دقیقه که ماند و پف کرد به تخم مرغها اضافه کرده و با همزن میزنیم
2-سپس آرد را در دو مرحله اضافه کرده و همزده سپس از موادی که در مواد لازم ذکر کردیم بنا به ذائقه خودتان هر کدام را که دوست دارید اضافه کرده و همزده نباید مواد خیلی سفت شود .
3-سپس دو سوم قالب مورد نظر را از مواد پر کرده و در فر با درجه ۱۸۰ سانتی گراد گذاشته ( حدودا ۳۰ دقیقه ) تا روی مواد طلائی شود .
4-اگر قالبتان تفلون نبود حتما چرب کرده و آرد بپاشید. می توانید از کاغذ روغنی نیز استفاده کنید.
سایر نکات
)بهتر است در 5دقیقه انتهایی پخت مقداری پنیر پیتزا و آویشن روی کیک ها اضافه کنید.
2)در صورت تمایل خمیر را داخل قیف ریخته و به شکل پیراشکی قالب بزنید.
3)بهتر است از همه موادی که در تهیه پیتزا ی معمولی استفاده میکنید در این کیک هم استفاده کنید.
4)برای خوشمزه تر شدن این کیک از کره به جای روغن و از ماست خامه ای به جای ماست معمولی استفاده کنید.
5)میتوانید مقداری زعفران هم داخل خمیر کیک استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه