آموزش طرز تهیه کیک پسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
پسته 3/4 لیوان
آرد 1 لیوان
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
پودر هل 1 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
شیر (پرچرب) 1/3 لیوان
کره 1/3 لیوان
شکر 2/3 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
آب پرتقال 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. آب پرتقال را در آخر به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
2-قالب مورد نظرتان را کمی به کره آغشته کنید و یک عدد کاغذ روغنی داخل آن بیندازید.
3-پسته ها را به کمک گوشکوب برقی یا غذا ساز به پودر تبدیل کنید.
4-سپس آرد، بکینگ پودر، پودر هل و نمک را با آن مخلوط کنید.
5-در یک کاسه کوچک شیر و وانیل را باهم مخلوط کنید.
6-کره و شکر را نیز با سرعت متوسط در ظرفی دیگر خوب باهم هم بزنید.
7-تخم مرغ ها را تک به تک به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
8-سرعت مخلوط کردن را کم کنید و به ترتیب مخلوط آردی پسته و شیر را در چند مرحله و یکی در میان اضافه کنید طوری که آخرین مخلوطی که اضافه می کنید پودر پسته ای باشد.
9-مواد را در قالب بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کیک پخته شود و پس از فرو کردن چنگال در آن مواد به آن نچسبند.
10نکته: می توانید قبل از اینکه مواد را به قالب انتقال دهید کمی پسته ی خرد شده به آن اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه