آموزش طرز تهیه کیک پرتقال با سس پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2 پیمانه
آب پرتقال طبیعی 1/2 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
بیکینگ پودر2 قاشق مربا خوری
وانیل شکری 1/2 قاشق چای خوری
شکر 1 لیوان
مواد لازم برای سس
آب پرتقال طبیعی 1لیوان
شکر 2 قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری
پودر ژله 1/2 بسته
طرز تهیه
1-تخم مرغ ها و وانیل را باهمزن برقی با دور تندهم میزنیم تا حجمش دوبرابر شود.
2-شکر رااضافه کرده وهمچنان با همزن برقی خوب هم میزنیم تا کرم رنگ وکش دار شود.
3-روغن مایع وآب پرتقال رابه ترتیب اضافه کرده وبا همزن کمی هم میزنیم
4-آرد سفید گندم را با بکینگ پودر سه بار الک کرده ودر سه مرحله به مواد بالا اضافه کرده وبالیسک هم میزنیم.
5-خمیر اماده را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۳۰الی۴۰دقیقه میپزیم.
6-سپس سس پرتقالی را آماده میکنیم، شکر ونشاسته را با آب پرتقال مخلوط کرده وروی شعله ملایم قرار میدهیم تا به جوش آید
7-سپس پودر ژله را اضافه کرده وبعد از غلیظ شدن از روی حرارت بر میداریم .
8-در آخر کیک سرد شده را از وسط افقی برش زده وسط آن از سس ریخته ودوباره نیمه ی دیگر کیک را روی آن قرار داده وبقیه ی سس را روی آن میریزیم وتزیین کرده ونوش جان میکنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه